Simona Halep a confirmat faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul său Toni Iuruc, dar a precizat că deocamdată nu se gândește să renunțe la tenis.

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a declarat Halep într-o conferință de presă.

La scurtă vreme după întâlnirea cu presa, sportiva a făcut o postare pe contul de Facebook în care le-a mulțumit jurnaliștilor și a publicat o fotografie făcută împreună cu aceștia.

„Acum câțiva ani aș fi fost foarte stresată să vorbesc cu presa, dar astăzi m-am simțit relaxată și bucuroasă că pot să împărtășesc cu voi gândurile mele. Vă mulțumesc pentru toate urările primite și pentru această relație construită de-a lungul anilor!”, a scris Simona Halep.

După anunțul logodnei Simona Halep a a primit un val de urări

După ce Simona Halep și-a anunțat logodna cu Toni Iuruc, printre primele persoane care au felicitat-o s-a numărat fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.

„Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei”, a scris Nadia Comăneci pe Facebook.

După ce s-a accidentat la Roma în turul 2, unde a suferit o dublă ruptură musculară, Simona Halep se va intoarce intr-un turneu WTA la finalul acestei luni.  Campioana va participa la turneul WTA 250 de la Bad Homburg din Germania. Astfel, pentru tenismenă va fi un prilej menit sa îi ofere primul contact cu iarba inainte competiției de la Wimbledon.