Evenimentul Zilei > Monden > Urmăriți noua limuzină a lui Putin: Aurus, o mașină de lux, supusă la teste. VIDEO în premieră
Urmăriți noua limuzină a lui Putin: Aurus, o mașină de lux, supusă la teste. VIDEO în premieră

Urmăriți noua limuzină a lui Putin: Aurus, o mașină de lux, supusă la teste. VIDEO în premieră

Pregătirea pentru apariţia în serie a maşinilor noii mărci Aurus este în toi. Rusia doreşte să concureze cu cei mai mari producători auto din lume.

Aurus este numele unei familii de mașini de lux pentru funcționari de rang înalt. Acesta include o limuzină, un sedan, un microbuz și un SUV, care este de așteptat să fie pe piaţă în acest an.

Producătorul auto rus Aurus, cel mai cunoscut pentru producerea noii limuzine antiglonț a președintelui Vladimir Putin, a lansat recent un videoclip care arată unul dintre sedanurile sale lovind un obstacol la viteză mare.

Videoclipul a fost difuzat pentru prima dată de postul de televiziune rusesc Zvezda unde arată cele două manechine, unul pe scaunul șoferului și celălalt pe scaunul pasagerului din față, intrând cu putere într-un obstacol.

Sedanul de lux, cotat la un sfert de milion de dolari, sau aproximativ 18 milioane de ruble, s-a ales cu fața complet zdrobită de impact. Cu toate acestea, cele două manechine au rămas intacte, protejate de un sistem airbag complet.

Rusia a injectat 190,6 milioane de dolari, aproximativ 12 miliarde de ruble, în programul auto Aurus (care include o limuzină, un sedan, un microbuz și un SUV). Constructorul auto este gata să înceapă producția în masă a limuzinei antiglonț în acest an, care va fi comercializată șefilor de stat din întreaga lume.

Aurus a trimis limuzina în Siberia pentru teste robuste, funcționând în condiții de -50 ° C

Rusia doreşte să-și diversifice economia. încercând să concureze cu branduri de mașini de lux de top

Aurus Motors şi-a deschis primul showroom în incinta business centrului Moscow City (Moscow International Business Center).

În cadrul unei scurte conferinţe de presă a fost anunţat că preţul de start pentru sedanul S600 porneşte de la 18 milioane de ruble (sau 247.564 de euro după cursul actual de schimb), astfel confirmându-se preţul dinaintea zvonului care a apărut recent în presa rusă.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: