Evenimentul Zilei > Monden > Va fi despărțirea anului? Scandal în familia Halep! Părinții Simonei îi fac zile negre. Motivul: Toni Iuruc
Va fi despărțirea anului? Scandal în familia Halep! Părinții Simonei îi fac zile negre. Motivul: Toni Iuruc

Va fi despărțirea anului? Scandal în familia Halep! Părinții Simonei îi fac zile negre. Motivul: Toni Iuruc

Simona Halep ar fi presată de părinții ei să renunșe la relația de dragoste pe care o are cu afaceristul Toni Iuruc.

Stere și Tania Halep, părinții Simonei, nu ar fi de acord ce relația tenismenei pe care o are cu Toni Iuruc. Potrivit ziare.com, aceștia o tot presează pe Simona în legtură cu vârsta lui Toni Iuruc, acesta fiind mai în vârstă decât Simona și, în plus, este și divorțat, un lucru mai puțin obișnuit în lumea aromânilor.

Astfel, cea mai valoaroasă tenismenă din România pare să aibă greutăți în dragoste, din cauza presiunilor părinților ei. Deși Simona și Toni au plănuit să se căsătorească, părinții jucătoarei ar stat în calea fericirii lor.

Sursa citată menționează că Simona și Toni s-au cunoscut într-un club și a fost dragoste la prima vedere. Toni Iuruc este văr cu patronii lanțului de cluburi și restaurante Fratelli, acoilo unde el și Simona Halep au făcut cunoștință. Potrivit surselor, Simona Halep si iubitul său fac planuri de căsătorie, însă părinții tenismenei nu sunt încântați de relația fiicei lor.

Nunta lor, amânată de pandemie

În octombrie anul trecut, Toni Iuruc a cerut-o în căsătorie pe Simona Halep, atunci când celebra tenismenă avea vârsta de 28 de ani și când era pregătită să-și întemeieze o familie alături de afacerist. „Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open.

Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, declara un apropiat al familiei tenismenei la acea vreme. Toni Iuruc este un un om de afaceri cu investișii în imobiliare. El deține un complex rezidential în Pipera, de unde încaseaza lunar peste 20.000 de euro din chirii.

Ce o enervează la Toni

Simona Halep a povestit în podcastul BT Talks micile tabieturi pe care le are în relația cu Toni Iuruc.

„În orice, am disciplină. Am mici probleme cu prietenul, când spune o oră și nu e respectată (nr. râde). Eu sunt gata cu 10-15 minute înainte. Îmi zice: «nu ești la tenis, ușor!». Și eu mă relaxez”, a mărturisit Halep, în podcastul BT Talks.