Evenimentul Zilei > Monden > Simona Halep a stabilit suma pe care fiecare invitat trebuie să o dea la nunta sa
Simona Halep a stabilit suma pe care fiecare invitat trebuie să o dea la nunta sa

Simona Halep a stabilit suma pe care fiecare invitat trebuie să o dea la nunta sa

Simona Halep și Toni Iuruc, iubitul și viitorul ei soț, și-au ales nașii de cununie care le vor sta alături în momentul în care vor spune „DA”.

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să-și oficializeze relația și să se căsătorească. Campioana a răspuns „Da” la cererea în căsătorie a iubitului ei. Răspunsul era previzibil, dat fiind că erau împreună încă din 2019. Toni Iuruc și-a însoțit cererea cu un inel de logodnă cu un diamant de dimensiuni impresionante, după cum relatează telekomsport.ro.

„E foarte frumos, îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare. Am fost emoţionată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep.

Cei doi nu au stabilit încă data nunții, aceasta urmând să fie stabilită.

Ne gândim, vorbim, dar încă nu este hotărât nimic”, a spus Simona.

Simona Halep și Toni Iuruc sunt împreună din 2019, după turneul de la Wimbledon.

Cine vor fi nași de cununie

Dar se pare că s-au orientat în privința nașilor de cununie. În această privință vor respecta o tradiție veche machedonă. Părinți spirituali, se pare, le vor fi nașii de botez ai lui Toni Iuruc, conform obiceurilor din vechime.

Însă este foarte probabil ca celebrul cuplu să aibă mai multe perechi de naşi de cununie, iar printre favoriți se află și fratele Simonei Halep, Niculae împreună cu soţia acestuia.

Personalități de marcă așteptate la nuntă

Cu siguranță, nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va fi evenimentul monden al acestui deceniu și este de așteptat ca printre participanți să se numere mai multe personalități ale vieții sportive și nu numai. Probabil că nu vor lipsi Ion Ţiriac, Ilie Năstase sau Darren Cahill, dar n-ar fi exclus să vedem și câțiva campioni ai tenisului mondial.

Surse citate de Ziare.com susțin că darul la o astfel de nuntă va fi de cel puțin 300 de euro, destul de accesibil. Cei care vor dărui mai mult vor fi rudele tinerilor căsătoriți.

„Rudele de gradul doi vor da între 300 şi 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezenţa la un eveniment special din viaţa fiecărui om”, a declarat sursa citată.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: