Evenimentul ZileiMondenS-a vaccinat Dorian Popa și a făcut vlog pe pagina RoVaccinare. Ce a declarat artistul

S-a vaccinat Dorian Popa și a făcut vlog pe pagina RoVaccinare. Ce a declarat artistul

S-a vaccinat Dorian Popa și a făcut vlog pe pagina RoVaccinare. Ce a declarat artistul
Mai multe vedete din showbiz-ul românesc s-au alăturat campaniei de vaccinare și au decis să îi convingă pe români să facă vaccinul prin puterea exemplului.

Vedetele din România s-au alăturat campaniei de vaccinare, încercând să îi convingă pe români să se imunizeze prin puterea exemplului. După ce nume grele din showbiz, printre care Mihai Bendeac și Adrian Sîna s-au vaccinat, iată că și Dorian Popa, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri și influenceri din România, a luat decizia de a face vaccinul împotriva Covid-19.  Momentul în care Dorian Popa s-a vaccinat a fost postat pe pagina oficială a campaniei de vaccinare.

„Eu cred cu tărie că acest vaccin ne va duce către o normalitate mai rapidă, ca să spun așa…. Am făcut vaccinuri pentru toate bolile nebune, de ce nu aș vrea să fac și acest vaccin în ideea că poate vom ajuta lucrurile să meargă mai repede… De ce să amânăm?”, este mesajul lui Dorin Popa.

Dorian Popa s-a vaccinat cu Pfizer

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în lumea asta oameni care muncesc pentru ca noi să fim bine”, a mai spus el, adăugând că și mama lui s-a programat pentru vaccinare, iar fratele lui, care este medic în Germania, l-a sfătuit, de asemenea, să facă vaccinul.

La Timişoara începe ”Maratonul Vaccinării”

Maratonul Vaccinării „Pune umărul pentru Timişoara” începe vineri după-amiaza, la Centrul Regional de Afaceri din municipiu, unde au fost organizate 30 unde fluxuri la care se pot vaccina 10.000 de persoane cu serul Pfizer, până luni, la ora 8,00.

Cei care vor să se vaccineze se pot prezenta direct, fără programare, doar pe baza cărţii de identitate.

Imunizarea este asigurată, în perioada 23 – 25 aprilie, de sute de voluntari, medici şi asistenţi din spitalele timişorene, alături de studenţi medicinişti, pentru ca oraşul să revină la normalitate.

„Ca medici în secţii de Terapie Intensivă, suntem ca nişte medici de front, ne zbatem zilnic să salvăm cât mai multe vieţi. Dar acum, faţă de anul trecut pe vremea aceasta, avem puterea de a ieşi împreună din pandemie, prin vaccinare.

Vaccinarea este gratuită, e eficientă, e sigură şi îi îndemn cu toată căldura pe toţi timişorenii care încă nu s-au vaccinat să se înscrie de îndată pe platforma RoVaccinare şi să vină la maratonul vaccinării. Salutăm gestul de solidaritate al Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Timiş, care a pus la dispoziţie gratuit complexul CRAFT, cu toate facilităţile, asigurând astfel o locaţie excepţională pentru desfăşurarea maratonului vaccinării”, a transmis şeful Secţiei ATI a Spitalului Judeţean Timişoara, Dorel Săndesc.


Accesează: