Evenimentul Zilei > Social > Alertă în Europa! S-a mai descoperit un virus mutant în Marea Britanie! Care este marele pericol?
Alertă în Europa! S-a mai descoperit un virus mutant în Marea Britanie! Care este marele pericol?

Alertă în Europa! S-a mai descoperit un virus mutant în Marea Britanie! Care este marele pericol?

Evoluția pandemiei în Marea Britanie transmite o undă de șoc în întreaga lume.

Pe lângă virusul mutant care se răspândește de câteva zile cu mare viteză, au fost înregistrate și cazuri de infecție cu o nouă tulpină, care pare să provină din Africa de Sud. Autoritățile britanice din domeniul sănătății susțin că această nouă mutație este „extrem de îngrijorătoare”

Ministrul britanic al Sănătății, Matt Hancock, a anunțat că în Regatul Unit au fost depistate deja două cazuri  de infecție cu noua tulpin[ de coronavirus.


Înspăimântătorul mesaj al Maicii Domnului din Akita. „Focul va cădea din cer”

„Ambele persoane sunt contacte ale unor cazuri care au venit din Africa de Sud în ultimele săptămâni”.

„Pare să fie o mutație importantă”

„Suntem extrem de recunoscători guvernului sud-african pentru rigoarea, deschiderea și transparența cu care a acționat. Așa am făcut atunci când am descoperit aici o nouă variantă”, a declarat Matt Hancock.

Matt Hancock a explicat de ce este atât de speriat de  virusul mutant provenit din Africa de Sud. “Această nouă variantă este extrem de îngrijorătoare, deoarece este și mai ușor de transmis și pare să fie o mutație mai importantă decât variantă descoperită în Marea Britanie”. Cu alte cuvinte, s-ar putea ca vaccinurile produse până acum să nu fie utile în cazul acestui nou virus mutant

Ministrul britanic al Sănătății a dat asigurări că autoritățile din Marea Britanie tratează problema cu toată seriozitatea.  Ambii pacienți și contacții  lor au fost plasați în carantină. Mai mult, s-au impus  restricții imediate asupra călătoriilor din Africa de Sud. În acest sens, Guvernul britanic a făcut apel la   persoanele care au călătorit în Africa de Sud în ultimele două săptămâni să intre în carantină.


S-a stins un „monstru sacru” al filmului. O româncă celebră i-a schimbat destinul


„Aceste măsuri sunt temporare în timp ce cercetăm în continuare această nouă tulpină”, a declarat Matt Hancock.

Vă reamntim că Experții avertizează că virusul britanic care a apărut ca mutație a SARS-Cov-2 va deveni probabil „tulpina dominantă la nivel global”. Cinci țări din afara Marii Britanii au raportat cazuri de acest fel.

 

NASA a testat cu brio „teleportarea cuantică”! Experimentul va schimba din temelii lumea!