Evenimentul Zilei > Social > O nouă „variantă” de coronavirus sperie Europa! OMS a fost informată de urgență
O nouă „variantă” de coronavirus sperie Europa! OMS a fost informată de urgență

O nouă „variantă” de coronavirus sperie Europa! OMS a fost informată de urgență

„Noua variantă de SARS-Cov-2” este responsabilă pentru răspândirea rapidă a Covid-19 în Marea Britanie, spune ministrul Sănătății din Regatul Unit, Matt Hancock.

Autoritățile din Regatul Unit spun că această tulpină nouă se răspândește în special în sudul țării, ceea ce le-a determinat să informeze de urgență Organizația Mondială a Sănătății.

Nu provoacă forme mai severe de boală

Matt Hancock a făcut aceste afirmații în timp ce-i informa pe deputații din Camera Comunelor cu privire la focarele de COVID-19 din țară și impunerea unor restricții mai dure la Londra. Secretarul pentru sănătate a dat, însă, asigurări că noua tulpină nu provoacă forme mai severe ale bolii.


Trăim vremuri tulburi! Pașnicul bucătar Ismail a ajuns spionul lui Erdogan!


Se răspândește mai rapid

„În ultimele zile, (…) am identificat o nouă variantă de coronavirus care poate fi asociată cu răspândirea mai rapidă în sud-estul Angliei. Analizele inițiale sugerează că această variantă pare să se răspândește mai repede decât varianta cunoscută, Am identificat în prezent peste 1000 de cazuri cu această variantă, predominant în sudul Angliei. Dar au fost identificate cazuri și în alte aproape 60 de zone.”


Comuniștii chinezi au împânzit Marea Britanie! Documentul secret zguduie politica


Potrivit lui Hancock, Variante similare au fost identificate și în alte țări în ultimele luni.”Trebuie să subliniez  că nu există nimic care să sugereze că această variantă este mai caspabilă să provoace boli grave.”

Vaccinurile vor funcționa!

Ministrul britanic al Sănătății a dat, de asememea, asigurări că este foarte puțin probabil ca această mutație să nu răspundă la vaccinurile recent apărute. „Dar această mutație ne arată că trebuie să fim vigilenți, să respectăm regulile și să ne asumăm responsabilitatea personală pentru a nu răspândi acest virus”.

Vă reamintim că Marea Britanie a început, deja, să administreze celor mai vulnerabile persoane primele doze de vaccin împotriva noului coronavirus, în speranța că această campanie istorică, prima dintr-o țară vestică, va fi „un mare pas înainte” în lupta sa împotriva pandemiei.

Profeția cruntă a musulmanilor despre a doua venire a Lui Hristos. “Va sparge Crucea”