Evenimentul Zilei > Social > Înspăimântătorul mesaj al Maicii Domnului din Akita. „Focul va cădea din cer”
Înspăimântătorul mesaj al Maicii Domnului din Akita. „Focul va cădea din cer”

Înspăimântătorul mesaj al Maicii Domnului din Akita. „Focul va cădea din cer”

Mesajele înspăimântătoare transmise, începând cu anul 1973, prin Aparițiile Maica Domnului unei japoneze abia convertite la catolicism nu reprezintă decât punctul culminant al unor fenomene supranaturale imposibil de explicat. E vorba de lacrimile și stigmatele apărute pe o statuie de lemn care o înfățișa pe Maica Domnului, dar și de miracole dumnezeiești.

Statuia de lemn a Sfintei Fecioare în jurul căreia par să se concentreze toate fenomenele supranaturale înregistrate la Akita, în Japonia, a fost sculptată în anii 1960 de un artist budist. Ani în șir, statuia din lemn a rămas  în capela unei mănăstiri japoneze din orașul Akita, fără ca cineva să-i acorde vreo atenție.

Astăzi, însă, atât statuia, cât și capela minusculă în care se află  sunt celebre în întreaga lume, atât  pentru aparițiile miraculoase, cât și pentru vindecări.


Poate fi controlat creierul prin vaccin? Iată ce scria, în 1885, un neurolog de geniu


Începând din 1973, statuia din lemn a fost văzută plângând și sângerând. De asemenea, ar fi vindecat o călugăriță surdă, dar și a tumora cerebrală a unei vizitatoare. Oamenii de știință nu au putut explica aceste fenomene nici până în zilele noastre, deși au analizat și sângele și lacrimile, ca să nu mai vorbim de vindecările misterioase.

Minunea surorii Agnes

Agnes Katsuko Sasagawa a intrat în mănăstirea Maicii Domnului din Akita în mai 1973. Sora Agnes, recent convertită de la budism, se confruntase toată viața cu nenumărate probleme de sănătate, rezultate, din câte se pare, din faptul că se născuse prematur lu suferise și o intervenție chirurgicală nereușită.

De ani de zile, femeia nu auzea cu urechea stângă și încet, iar capacitatea celeilalte urechi se diminua treptat, dar sigur. Cu numai câteva luni înainte de intrarea ei în mănăstire, devenise complet surdă, după cum dovedesc actele perin care I se acorda  ajutorul de stat pentru persoanele cu dizabilități. Doi experți confirmau că pierderea capacității auditive este totală și incurabilă.


NASA a testat cu brio „teleportarea cuantică”! Experimentul va schimba din temelii lumea!


La doar câteva săptămâni după ce a venit să locuiască împreună cu maicile de la Akita, sora Agnes a fost martora primei minuni. La 12 iunie 1973, o lumină  a strălucit în jurul Tabernacolului capelei și o apariție ca un fum sau o ceață a plutit deasupra altarului. Sora Agnes a văzut „o mulțime de ființe asemănătoare cu îngerii care înconjurau altarul”. De asemenea, a fost vizitată de o apariție despre care credea că este îngerul ei păzitor. L-a descris-o ca având „o față rotundă, o expresie de dulceață. . . o persoană acoperită cu o piele albă strălucitoare ca zăpada. ”

Îngerul s-a rugat împreună cu sora Agnes și i-a oferit sfaturi și îndrumări. Călugărița a povestit totul episcopului John Shojiro Ito și reverendului Teiji Yasuda.

Stigmatele surorii Agnes

Nu după mult tim, pe 28 iunie 1973, sora Agnes a început să aibă experiența stigmatelor Lui Hristos (răni sau senzații de durere la încheieturi și / sau picioare în locurile în care Iisus a fost pironit pe cruce). Pe palma mâinii stângi a apărut o rană mică, în formă de cruce, care a început să sângereze. Durerea a început în noaptea de joi și a continuat pe tot parcursul zilei de vineri, uneori devenind insuportabilă. Îngerul păzitor a venit și a mângâiat-o, spunând „Rănile Mariei sunt mult mai profunde și mai dureroase decât ale tale. Să mergem să ne rugăm împreună în capelă ”.

Maica Domnului i-a vorbit

După ce s-a rugat, sora Agnes s-a uitat la statuia Fecioarei Maria. „Am simțit brusc că statuia din lemn a prins viață și era pe cale să-mi vorbească”, a spus sora Agnes. „Era scăldată într-o lumină strălucitoare. . . și în același moment, o voce de o frumusețe de nedescris mi-a lovit urechile total surde … [Fecioara a spus] ‘Surzenia ta se va vindeca’ ”

A doua zi, în timp ce călugărițele se adunau pentru rugăciune, au fost șocate să descopere sângele care curgea de la încheietura dreaptă a statuii. În fiecare vineri din luna iulie, rana reapărea, iar sângele curgea din ea spre uimirea celor prezenți.

„Părea să fie cu adevărat tăiat în carne”, a povestit o altă călugăriță a legământului. „ Mi-am spus în acel moment că rana era reală. ” La sfârșitul lunii iulie, rănile surorii Agnes au dispărut; dar rănile Fecioarei Maria s-au putut vedea până pe 29 septembrie, deși nu mai sângerau.

Mesajul înspăimântător transmis surorii Agnes

În total, Maica Domnului i-a vorbit surorii Agnes de trei ori. În cea de-a treia vizită, statuia a transmis un mesaj similar cu al treilea secret al Maicii Domnului din Fatima. Maica Domnului din Akita a spus:

„Draga mea fiică, ascultă bine ce trebuie să-ți spun. Îți vei informa superiorul. După cum v-am spus, dacă oamenii nu se pocăiesc și nu devin mai buni, Tatăl va pune o pedeapsă cumplită asupra întregii omeniri. Va fi o pedeapsă mai mare decât potopul, așa cum nu s-a mai văzut până acum. Focul va cădea din cer și va ucide o mare parte a umanității … atât pe cei buni, cât și pe cei răi, nici preoții, nici credincioșii nu vor fi cruțați.

Supraviețuitorii se vor găsi într-o situație atât de disperată încât îi vor Invidia pe morți”.

Sfțnta Fecioară a votbit apoi despre Biserică: „Lucrarea diavolului se va infiltra chiar și în Biserică în așa fel încât cardinalii se vor opune cardinalilor, iar episcopii se vor ridica împotriva altor episcopi. Preoții care mă venerează vor fi disprețuiți de confrații lor … bisericile și altarele jefuite; Biserica va fi plină de cei care acceptă compromisuri, iar demonul îi va ispiti pe mulți preoți să părăsească slujba Domnului. (…) Astăzi este ultima dată când vă voi vorbi cu voce vie. De acum înainte vei asculta de cel trimis ție și superiorului tău. Rugați-vă foarte mult rugăciunile Rozariului. Numai eu sunt în stare să te scutesc de nenorocirile care se apropie. Cei care își pun încrederea în mine vor fi mântuiți. ”

Minunile au continuat

Seria minunilor nu s-a încheiat aici. În 1982, sora Agnes, odinioară complet surdă, și-a recăpătat auzul.

În 1981, o sud-coreeană pe nume Teresa Chun Sun Ho a avut viziuni despre Maica Domnului lui Akita în timp ce se afla în comă. Chun a suferit de o tumoare pe creier și nimeni nu se mai aștepta să-și revină. La trezire, a călătorit în Japonia și s-a rugat la altarul Maicii Domnului din Akita. Când s-a întors în Coreea de Sud, medicii ei au fost uimiți descoperind că e complet vindecată.


Va împlini Papa Francisc profeția apocaliptică făcută acum 900 de ani? El e ultimul papă?


 

Specialiștii japonezi care nu erau creștini au examinat sângele și lacrimile de pe statuie statuii și au descoperit că sunt fluide umane. Imagini cu lacrimile statuii au fost difuzate, de altfel, la televiziunea națională. Înregistrarea video făcută de TV Tokyo Channel 12 în decembrie 1973 arată statuia plângând. Imaginile le puteți vedea aici.