Evenimentul Zilei > Monden > Românii au talent 2022. Darius Mabda a câștigat marele premiu de 120.000 de euro. Update
Românii au talent 2022. Darius Mabda a câștigat marele premiu de 120.000 de euro. Update

Românii au talent 2022. Darius Mabda a câștigat marele premiu de 120.000 de euro. Update

Românii au talent, sezonul 12, a ajuns la final. Vineri seara 11 concurenți au urcat pe scenă și i-au încântat pe jurați, dar și pe telespectatori. Marele câștigător a fost desemnat Darius Mabda.

UPDATE: Darius Mabda este marele câștigător al sezonului 12 la Românii au talent. Băiatul a prezentat un număr incredibil alegând să danseze pe melodia In Your Room, a trupei Depeche Mode. Câștigătorul a fost desemnat prin votul publicului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Emanuel Ion s-a clasat al doilea și a primit un cec în valoare de 20.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Locul 3 i-a revenit micuței Martina Meola, care a primit și un cec de 10.000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)


Știre inițială

Marea Finala a emisiunii Românii au talent 2022 va avea loc astăzi, 27 Mai 2022, de ora 20:30. Publicul va alege marele câștigător al sezonului 12, iar acesta va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Cei 11 finaliști de la Românii au Talent 2022 sunt: Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă, Martina Meola, Darius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea și X-Treme Brothers.

Nominalizați la premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro, sunt: DJ Hugo Arthur, Alex Dowis, Eva Nicolescu și Darius Mabda.

La preselecţiile de la Românii au Talent 2022 de la PRO TV au venit sute de oameni, dar doar 24 de concurenţi au reușit să ajungă în cele două semifinalele live de la Românii au Talent 2022.

Sursă foto: Pro Tv

Nouă dintre concurenți au trecut direct în semifinale, cu ajutorul Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator, iar ceilalţi 15 semifinalişti au pregătit cele mai speciale numere.

Cei 9 concurenţi care au fost trimişi direct în SEMIFINALĂ fiindcă au primit GOLDEN BUZZ sunt: Alexandra Croitoru, Gabriela Dincă, Aurel Niamțu, Darius Mabda, Bianca Mihalcea, Martina Meola, Raisa Radu, Alex Dowis și Emanuel Ion.

Cei 15 care au fost aleşi de către juriu şi prezentatori sunt: X-treme Brothers, Alex Furman, Raluca Răducanu, Duo Gemini, DJ Hugo Arthur, Marius Mateș, Ana Maria Mircea, Eva Nicolescu, Sandeep Kale, Ionela Marin, Zametheea, Mihail Kovali, Elvis Constantin Asan, Bianca Ciocârlan și Anamaria Buțurca.

Va rupe audiența finala Românii au talent?

Emisiunea Românii au talent a fost lider de audiență aproape în fiecare vineri. Cu toate astea, și celelelallte televiziuni au pregătit show-uri sau filme pe măsură pentru această seară.

Progamul TV de azi, 27 mai:

Pro TV – marea finală Românii au talent, sezonul numărul 12.

Antena 1 – film şi reluare iUmor

Kanal D – serial, Dan Negru

Postul turcesc are în program noi episoade ale serialului turcesc cu Zuleyha în prima parte a serii. Apoi, de la 22.30, intră Dan Negru în scenă, cu emisiunea lui Jocul cuvintelor.

TVR 1 – film, emisiune investigaţii

Postul public pune pe masă filmul Papa Hemingway în Cuba, producţie mai nouă, 2015. Apoi, de la 23.15 difuzează emisiunea „Anchetele comisarului Antonescu“.

Prima TV – Cârcotaşi şi Sexy Harem