Momente incredibile la Românii au talent! Ce s-a întâmplat în direct la PRO TV: „E ceva supraomenesc în tine!”

Momente incredibile la Românii au talent! Ce s-a întâmplat în direct la PRO TV: „E ceva supraomenesc în tine!” Sursa foto: Arhiva EVZ

În ciuda faptului că are doar 12 ani, ucraineanca Danielei Levina a reușit să cucerească românii cu apariția sa. Înzestrată cu un talent uimitor, însă și cu mulți ani de muncă în spate, fetița a urcat pe scena „Românii au talent” și a făcut un adevărat spectacol. Este ceva „supraomenesc”, după cum a spus Mihai Bobonete.

Vineri seara, o fetiță de doar 12 ani din Ucraina a reușit să impresioneze juriul „Românii au talent”. Daniela Levina locuiește în Kiev și a venit în România pentru a fi mai aproape de îndeplinirea celui mai mare vis al său.

Talentul ucrainencei este echilibristica și l-a descoperit din întâmplare. Totuși, ambiția și curajul fetei i-a determinat pe părinții săi să o sprijine într-un drum extrem de anevoios, însă plin de reușite. Daniela consideră că  acest talent cu care a înzestrat-o Dumnezeu este viitorul său. A făcut școala de circ și își dorește să ajungă extrem de cunoscută în acest domeniu.

Chiar dacă are doar 12 ani, Daniela Levina a urcat de multe ori pe scenă și a fost aplaudată la scenă deschisă pentru prestația sa. A venit în România decisă să câștige celebra emisiune „Românii au Talent”, însă visul său nu se oprește aici. Micuța ucraineancă își dorește să facă parte din Cirque du Soleil și să meargă la festivalul de la Monte Carlo.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echilibristica nu este singura ei pasiune. Iubește să danseze și să deseneze.

Daniela Levina a urcat pe scena „Românii au Talent” în ediția difuzată vineri seara și a reușit să lase jurații fără cuvinte. Fetița a făcut un număr impresionant de echilibristică, stând minute în șir cu capul în jos, pe o clepsidră la înălțime, care se rotea. Ucraineanca a reușit să îl cucerească pe Andi Moisescu încă din primele secunde, exprimându-și uimirea cu privire la echilibrul Danielei și mișcările complexe pe care le poate face pe o clepsidră care se rotește.

La finalul prestației, jurații au aplaudat-o pe Daniela, uimiți de talentul său și de modul în care reușește să îl pună în valoare.

„Ce nivel! Atâta echilibru nu am mai văzut niciodată! Totul este absolut magic!”, i-a spus Andi, notează protv.ro.

Mihai Bobonete s-a arătat și el uimit de prestația fetiței de 12 ani, susținând că „e ceva supraomenesc în tine! A fost ceva din altă lume!”.