Drama teribilă a unei vedete PRO TV! Boala de care suferă Mihai Bobonete. Ce i-au interzis medicii

Drama teribilă a unei vedete PRO TV! Boala de care suferă Mihai Bobonete. Ce i-au interzis medicii

Mihai Bobonete a povestit că de foarte multe ori a fost nevoit să refuze paharele de alcool oferite de colegii săi. Acesta a recunoscut că suferă de steatoză hepatică( boala ficatului gras), iar alcoolul îi poate pune viața în pericol.

Vedeta Pro Tv a mărturisit că nu bea deloc alcool din cauza unei probleme grave de sănătate. Mihai Bobonete a povestit că prietenii săi au încercat să-i ofere câteva pahare, dar a fost nevoit să refuze de fiecare dată. Se confruntă cu steatoză hepatică, cunoscută și ca afecțiunea ficatului gras.

„Am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau”, a dezvăluit Mihai Bobonete.

Medicul gastroenterolog Bogdan Mateescu a explicat telespectatorilor ce este cu adevărat boala ficatului gras sau steatoza hepatică.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ne referim la îngrășarea ficatului. În sens strict științific, steatoza hepatică reprezintă o concentrație mai mare de grăsimi în ficat, după modelul ficatului de gâscă sau de rață pe care îl mâncăm. Este mult mai bun dacă este gras, dar numai pentru a fi mâncat. Pentru noi, dacă concentrația de grăsimi din ficat depășește o anumită limită, acest lucru se traduce prin niște analize modificate”, a spus dr Bogdan Mateescu, la Antena 3. Boala trebuie tratată cât mai rapid pentru a avea o viață decentă.

Munca și-a spus cuvântul

Mihai Bobonete este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din serialul Las Fierbinți, dar programul încărcat și-a spus cuvântul. În emisiunea de la Românii au talent, acesta a recunoscut că stilul de viață i-a agravat boala, iar acum este nevoit să țină regim. Acesta a povestit că filmările de la Pro Tv durează ore întregi, iar munca din spate este epuizantă.

Mihai Bobonete, bătut cu bâta de un taximetrist, în centrul Capitalei: „M-a lovit pe geam”. VIDEO

Mihai Bobonete, bătut cu bâta de un taximetrist, în centrul Capitalei: „M-a lovit pe geam”. VIDEO

Mihai a devenit faimos cu ajutorul serialului de la Pro Tv, iar producătorii au decis să bucure publicul și ca jurat în emisiunea Românii au talent. Actorul a povestit că s-a confruntat și cu depresia din cauza orelor petrecute pe platourile de filmare.

„Cam 8 luni pe an, programul este de la 5.45 la 20.00. Cam 30.000 de pagini de text învățate în 10 ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate și depresie, dar în rest bine… vorba lui Cuzin.A, și îmi țiuie urechile la 6 fix în fiecare zi și nu mai văd nici de aproape și nici de la distanță, dar în rest sunt bine”, a declarat Mihai Bobonete, potrivit Viva.