Scene ireale la „Românii au talent”. Concurenții care i-au lăsat fără cuvinte pe jurații de la PRO TV

Scene ireale la „Românii au talent”. Concurenții care i-au lăsat fără cuvinte pe jurații de la PRO TV Sursa foto: Arhiva EVZ

O nouă ediție Românii au talent va începe în această seară, la 20:30. Andi, Andra, Dragoș și Bobo vor rămâne impresionați de poveștile concurenților, dar și de ambiția lor. Emisiunea de la Pro Tv vine cu noi surprize azi, 18 martie.

Emisiunea Românii au talent revine în această seară de la 20:30. Telespectatorii îi pot vedea pe cei 4 jurați, Andi, Andra, Dragoș și Bobo, care vor rămâne impresionați de talentele din țara noastră și nu numai. Aceștia sunt pregătiți să jurizeze interpretările muzicale, trick-urile pe bicicletă sau jongleriile cu pizza.

Trei concurenți își vor face simțită prezența prin povestea lor de viață, dar și prin talent. O tânără din Galați a trecut prin chinuri groaznice, iar încrederea i-a lipsit întotdeauna: ”Mereu am fost lipsită de încredere. Toți spuneau că nu pot face un viitor”.

Marea ei dorință este să își urmeze visul și să se facă auzită. Tânăra a fost crescută doar de bunica sa, singura persoană care a încurajat-o. Jurații nu vor rămâne indiferenți la cele auzite. Ce reacții va stârni, descoperim în această seară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Noi surprize în această seară

O alta concurentă care îi va surprinde pe jurați provine din Ucraina. Concurenta de doar 12 ani a lăsat tot în urmă și a plecat cu mama sa pentru a câștiga competiția. Aceasta a luat autobuzul din Kiev și a ajuns în România cu doar câteva ore înaintea filmărilor. După o zi întreagă pe drum, micuța va bucura publicul cu un număr de contorsionism. Andi, Andra, Dragoș și Bobo vor juriza pe măsură.

La 81 de ani, un concurent va dezvălui: ”De câte ori intru pe scenă, am emoții”. Bărbatul a mai venit la Românii au talent, dar jurații nu au fost încântați și i-au oprit numărul. Acesta ascunde o poveste de viață incredibilă. Este operator principal la Camera de Comandă, dar scrie poezii pentru colegii săi cu fiecare ocazie. Participantul vine în ediția de diseară cu versuri pe care le va recita.

”Noul sezon vine cu un mesaj aparte din partea concurenților, cred că artiștii au avut nevoie mai mult ca oricând să se exprime și scena Românii au talent le oferă această posibilitate, le dă o voce și un spațiu să își spună povestea.

Telespectatorii vor resimți cu siguranță această sete a concurenților de a fi văzuți, de a fi aplaudați. Și chiar o merită, sunt extraordinari!”, a declarat Andra pentru Viva.