Dezvăluirea momentului în televiziune! PRO TV şi-a făcut praf concurenţa. Totul s-a întâmplat în direct

Dezvăluirea momentului în televiziune! PRO TV şi-a făcut praf concurenţa. Totul s-a întâmplat în direct Sursa: arhiva EVZ

Este dezvăluirea momentului în televiziune! Cei de la PRO TV şi-au făcut praf concurenţa vineri seara, pe tronsonul naţional. Totul s-a întâmplat în direct. Românii au talent, unul dintre cele mai importante show-uri ale postului nu le-a dat nicio şansă celor de la Antena 1 şi Kanal D.

PRO TV a dat din nou lovitura în televiziune vineri seara. Show-ul celui mai mare post TV din România, Românii au talent, a avut cifre de audienţă fabuloase în comparaţie cu Antena 1 şi Kanal D. Au fost cifre şi de cinci ori mai mari pentru cei de la PRO TV, pe tronsonul naţional.

Dezvăluirea momentului în televiziune

Românii au talent a început vineri seara, în prime-time, la ora 20.30. Cei de la Antena 1 au încercat să contracareze cu un film artistic, oar pe Kanal D a început serialul turcesc Mă numesc Zuleyha. Chiar de la ora 20.00, PRO TV a fost lider de audienţă fără absolut nicio şansă pentru concurenţă. Cifrele au fost uriaşe pe tronsonul naţional.

De când a încpeut Românii au talent ratingul PRO TV a sărit în aer pur şi simplu. Pe ultimele două sloturi ale orei 20.00, PRO TV a avut 12.4 şi 14.3, la mare distanţă de Kanal D şi Antena 1. Kanal D cu serialul turcesc a bătut rău Antena 1. Kanal D a avut şi 9.1 rating la nivel naţional, la o distanţă uriaşă de cei de la Antena 1 care au avut cifre de trei ori mai mici faţă de locul al doilea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi de la ora 21.00, PRO TV şi Românii au talent a făcut legea în televiziune. 16.1 a fost cea mai mare cifră a serii la nivel naţional obţinută de către cei de la PRO TV. Totul s-a întâmplat pe slotul 21.30-21.45. Kanal D a bătut din nou Antena 1 care a fost, de altfel, dezamăgirea serii. Ratingul Kanal D a depăşit şi 10 la nivel naţional, iar diferenţa faţă de Antena 1 s-a mărit.

PRO TV şi Românii au talent au avut pe toată durata serii cifre incredibile de rating, de peste 13. Toţi românii s-au uitat la show-ul preferat, în timp ce Kanal D nu a mai reuşit decât să bată Antena 1. Chiar şi de la ora 23.00, când s-a terminat pe Kanal D serialul turcesc, iar pe Antena 1 a încpeut o gală MMA, tot cei de la Kanal D au reuşit să fie pe locul al doilea pe tronsonul naţional.