Evenimentul Zilei > Monden > Dezvăluirea momentului în televiziune! PRO TV şi-a făcut praf concurenţa. Totul s-a întâmplat în direct
Dezvăluirea momentului în televiziune! PRO TV şi-a făcut praf concurenţa. Totul s-a întâmplat în direct

Dezvăluirea momentului în televiziune! PRO TV şi-a făcut praf concurenţa. Totul s-a întâmplat în direct

Este dezvăluirea momentului în televiziune! Cei de la PRO TV şi-au făcut praf concurenţa vineri seara, pe tronsonul naţional. Totul s-a întâmplat în direct. Românii au talent, unul dintre cele mai importante show-uri ale postului nu le-a dat nicio şansă celor de la Antena 1 şi Kanal D.

PRO TV a dat din nou lovitura în televiziune vineri seara. Show-ul celui mai mare post TV din România, Românii au talent, a avut cifre de audienţă fabuloase în comparaţie cu Antena 1 şi Kanal D. Au fost cifre şi de cinci ori mai mari pentru cei de la PRO TV, pe tronsonul naţional.

Dezvăluirea momentului în televiziune

Românii au talent a început vineri seara, în prime-time, la ora 20.30. Cei de la Antena 1 au încercat să contracareze cu un film artistic, oar pe Kanal D a început serialul turcesc Mă numesc Zuleyha. Chiar de la ora 20.00, PRO TV a fost lider de audienţă fără absolut nicio şansă pentru concurenţă. Cifrele au fost uriaşe pe tronsonul naţional.

De când a încpeut Românii au talent ratingul PRO TV a sărit în aer pur şi simplu. Pe ultimele două sloturi ale orei 20.00, PRO TV a avut 12.4 şi 14.3, la mare distanţă de Kanal D şi Antena 1. Kanal D cu serialul turcesc a bătut rău Antena 1. Kanal D a avut şi 9.1 rating la nivel naţional, la o distanţă uriaşă de cei de la Antena 1 care au avut cifre de trei ori mai mici faţă de locul al doilea.

Şi de la ora 21.00, PRO TV şi Românii au talent a făcut legea în televiziune. 16.1 a fost cea mai mare cifră a serii la nivel naţional obţinută de către cei de la PRO TV. Totul s-a întâmplat pe slotul 21.30-21.45. Kanal D a bătut din nou Antena 1 care a fost, de altfel, dezamăgirea serii. Ratingul Kanal D a depăşit şi 10 la nivel naţional, iar diferenţa faţă de Antena 1 s-a mărit.

PRO TV şi Românii au talent au avut pe toată durata serii cifre incredibile de rating, de peste 13. Toţi românii s-au uitat la show-ul preferat, în timp ce Kanal D nu a mai reuşit decât să bată Antena 1. Chiar şi de la ora 23.00, când s-a terminat pe Kanal D serialul turcesc, iar pe Antena 1 a încpeut o gală MMA, tot cei de la Kanal D au reuşit să fie pe locul al doilea pe tronsonul naţional.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: