Dezvăluiri incendiare din interiorul PRO TV! S-a aflat salariul Andrei şi al lui Bobonete de la „Românii au talent”. Sumele sunt uriaşe

Dezvăluiri incendiare din interiorul PRO TV! S-a aflat salariul Andrei şi al lui Bobonete de la „Românii au talent”. Sumele sunt uriaşe Sursa: captura ProTv

Show-ul de talente de la Pro TV vine cu schimbări majore în rândul juraților emisiunii, după ce Florin Călinescu și Alexandra Dinu au părăsit proiectul de televiziune. După vestea retragerii Alexandrei Dinu, dar și a lui Florin Călinescu, două nume noi vor apărea la Pro TV: Dragoș Bucur și Mihai Bobonete. Bobonete ar câștiga între 20.000- 30.000 de euro pentru fiecare sezon, în timp ce artista Andra ar fi semnat un contract pentru o sumă de 12.000 de euro, pe lună.

Emisiunea „Românii au talent” bucură publicul spectator de 12 sezoane. Poveștile emoționante ale participanților, alături de demonstrarea talentului lor în fața unu juriu carismatic, fac din show-ul de talente o combinație pe placul telespectatorilor.

După vestea retragerii Alexandrei Dinu, dar și a lui Florin Călinescu, două nume noi vor apărea la ProTV: Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte”, a transmis Bobonete.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mihai Bobonete ar câștiga între 20.000- 30.000 de euro pentru fiecare sezon, în timp ce artista Andra ar fi semnat un contract pentru o sumă de 12.000 de euro, pe lună.

Dat fiind că filmările pentru emisiune se desfășoară pe o perioadă de 4 luni, Andra ar încasa suma totală de 48.000 de euro.

Bobonete a câștigat 411.000 euro cu Las Fierbinți, dar Văncică e campionul câștigurilor

Serialul Las Fierbinți este ca o mană cerească pentru actori, regizori și toți cei care lucrează în echipa de producție. Viața tuturor s-a schimbat de la un an la altul, când a fost clar că serialul difuzat la Pro TV este din ce în ce mai urmărit de români. Evident, și câștigurile au fost pe măsură, iar printre actorii care câștigă cel mai bine datorită sitcomului sunt Mihai Bobonete și Adrian Văncică.

Spre exemplu, lui Adrian Văncică (n.r. – cel care îl interpretează pe Celentano), Las Fierbinți i-a schimbat atât de mult cariera încât a decis să demisioneze de la Teatrul Nottara. Actorul lucra de 15 ani la teatrul situat pe bulevardul General Gheorghe Magheru 20 (București).

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii site-ului cancan.ro, Văncică încasează 1.500 euro pentru fiecare episod al serialului difuzat de la Pro TV. De cealaltă parte, Bobonete primește 1.000 pentru fiecare apariție în sitcomul care a ajuns la al 19-lea sezon.

Cei doi au o relație apropiată și în afara platourilor de filmare, astfel că de-a lungul anilor au susținut împreună mai multe spectacole de stand-up comedy.

Se pare că Adrian Văncică și-a negociat bine veniturile, iar lunar încasează sume chiar frumușele. Însă actorului nu i-a fost așa ușor să intre în pielea personajului, pentru că rolul nu a fost unul chiar atât de simplu de interpretat.

Rol mai greu, onorariu pe măsură

Așadar, suma pe care o primește este una binemeritată. A doua cea mai mare sumă încasată de către un actor care joacă în serialul Las Fierbinți este de 1.000 de euro. Cel care beneficiază de această sumă este Bobonete.

„El joacă rolul cârciumarului în serial. Acești bani îi încasează încă din anul 2012, atunci când a început filmările″, scrie cancan.ro. Conform informațiilor publicate pe ro.wikipedia.org despre desfășurarea serialului Las Fierbinți, la 27 mai 2021 s-a ajuns la episodul 411.

Așadar, la un calcul simplu, Bobonete a câștigat 411.000 euro pentru rolul său, în timp ce Văncică a încasat 616.500 euro, până la finalul lunii mai 2021. Altfel, amintim că la 7 octombrie 2021, serialul Las Fierbinţi a atins cea mai mare audienţă din ultimul sezon.

În cele 60 de minute, Pro TV a înregistrat o medie de peste 2,16 milioane de telespectatori pe minut.  Totuși, când a început emisiunea Masked Singer, diferenţa dintre cele două producţii a fost de peste un milion de telespectatori.