Evenimentul ZileiInternationalCrimă odioasă în Italia. Român acuzat de agresiune asupra unei fetițe de 18 luni

Crimă odioasă în Italia. Român acuzat de agresiune asupra unei fetițe de 18 luni

Crimă odioasă în Italia. Român acuzat de agresiune asupra unei fetițe de 18 luni
Un român în vârstă de 25 de ani, rezident într-o localitate din Italia, a fost arestat pentru agresiune asupra unei fetițe de 18 luni. Bebelușul a murit la câteva ore din cauza violențelor suferite.

Român arestat în Italia, pentru agresiune asupra unei fetițe de doar 18 luni.

Un român, de 25 de ani, a fost arestat în Italia după ce a fost acuzat că a violat o fetiță de doar 18 luni. Individul era partenerul mamei bebelușului. În urma agresiunii, bebelușul a decedat, a arătat publicația fanpage.it.

Groaznicul incident s-a petrecut pe 11 ianuarie, în locuința mamei fetiței, iubita bărbatului din localitatea Cabiate. Fetița a fost lăsată în grija bărbatului pentru câteva ore.

La un moment dat, când s-a întors acasă, bunica fetiței a observat că acesteia i s-a făcut rău și nu mai mișca. Ea a chemat ambulanța, iar bebelușul a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Din păcate a fost prea târziu, medicii nereușind să o mențină în viață.

În prima fază, individul a explicat că fetița a fost victima unui accident domestic tragic. El a explicat că aceasta a fost lovită de un reșou care a căzut peste ea. Mai mult, el a spus că fetița și-a revenit după lovitură și s-a jucat câteva ore după care a adormit. Ulterior, când s-a trezit i s-a făcut rău și a început să vomite, motiv pentru care a fost anunțată ambulanța.

Român acuzat de agresiune asupra unei fetițe

Autopsia avea să dezvăluie altceva, dând peste cap explicațiile bărbatului. Medicii au descoperit, pe corpul și pe membrele fetiței mai multe răni și vânătăi. Acest lucru i-au determinat să creadă că micuța a fost victima unor violențe repetate și a unor abuzuri de natură sexuală.

Cauza morții a fost atribuită unui traumatism cranian violent.

Drept urmare, tânărul a fost arestat de carabinierii locali și a fost pus sub acuzare, potrivit fanpage.it.

Procurorul care s-a ocupat de investigație crede că micuța a fost bătută în mod repetat, mai multe zile la rând, nu doar pe 11 ianuarie. Mai mult, investigatorii cred că abuzurile sexuale nu ar fi fost comise în ziua morții, ci într-una din cele precedente.

Tânărul a fost arestat sub acuzația de rele tratamente care au dus la moartea victimei și de violență sexuală. Judecătorul de instrucție a validat mandatul de arestare, iar suspectul a fost încarcerat.


Accesează: