Evenimentul ZileiActualitateUn bărbat a dat buzna în toaletă și a agresat fizic o femeie. Reținut pentru tentativă de viol

Un bărbat a dat buzna în toaletă și a agresat fizic o femeie. Reținut pentru tentativă de viol

Un bărbat a dat buzna în toaletă și a agresat fizic o femeie. Reținut pentru tentativă de viol
Un bărbat aflat sub influența drogurilor va avea mari probleme după ce a încercat să comită un viol.

Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii bucureșteni, suspecatat de tentativă de viol. Și asta după ce a intrat în toaleta femeilor, într-un magazin din Sectorul 6. Individul a încercat să dezbrace şi să violeze o femeie care se afla în interior. Evenimentul s-a petrecut, vineri, 8 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00. Agresorul, un tânăr care se afla sub influența drogurilor, a intrat în toaleta femeilor și a agresat o femeie în vârstă de 45 de ani.

Femeia de serviciu a sărit în ajutorul victimei înarmată cu un mop

Victima a început să strige după ajutor, iar în ajutorul ei a sărit o angajată a centrului comercial, înarmată cu un mop, dar și alți martori. A fost apelat numărul de urgență 112, iar polițiștii care au ajuns la fața locului l-au reținut pe bărbat. Acest bărbat a fost dus la secție și va fi cercetat sub acuzația de tentativă de viol.

„La data de 08 ianuarie 2021, în jurul orei 18.00 , prin apel 112, Secția 22 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a intrat în toaleta destinată femeilor, dintr-un complex comercial, din sectorul 6, unde a surprins o femeie , în vârstă de 45 și a încercat să întrețină relatii sexuale cu aceasta.

„A fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști, care în scurt timp l-au depistat , imobilizat și condus la sediul subunității de poliție. Bărbatul a fost identificat, audiat, iar urma cercetărilor, cel in cauză a fost reținut și prezentat magistraților. Pe numele bărbatului a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 zile”, au precizat oficialii Poliției Capitalei. Ei au mai anunțat că:

„Cercetările sunt continuate de Secția 22 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol.”


Bărbat arestat pentru exhibiționism: „Urmărea fetele cu trotineta şi…”

Un bărbat a fost arestat! Ce i-a putut face unei fete de 15 aniAccesează: