Rețetă de Răsucite cu prosciutto și cașcaval. O gustare delicioasă și ușor de făcut

Rețetă de Răsucite cu prosciutto și cașcaval. O gustare delicioasă și ușor de făcutSursă Youtube

Gospodinele pot încerca rețeta de Răsucite cu prosciutto și cașcaval. Acest aperitiv este foarte gutos, ușor de făcut și pe placul tuturor. Ai nevoie doar de câteva ingrediente.

Rețetă de Răsucite cu prosciutto și cașcaval. Acest aperitiv se află în meniurile celor mai luxoase restaurante și este foarte ușor de făcut. Gospodinele îl pot prepara într-un timp foarte scurt acasă. Ele au nevoie de următoarele ingrediente:

O foaie aluat foietaj (400 g) 12 felii bacon(prosciutto) 50 g cașcaval Un ou pentru uns Semințe de susan

Rețetă de Răsucite cu prosciutto și cașcaval

Aluatul de foietaj trebuie lăsat la dezghețat. Apoi se adaugă cașcavalul și feliile de bacon sau de prosciutto. Se taie fâşii lungi aluatul,apoi se răsucesc. Acum trebuie să puneți o hârtie de copt într-o tavă și foietajul. El poate să fie lăsat la frigider câteva minute.

După ce sunt scoase de la frigider, ele trebuie unse cu ou batut. Compoziția se pune la cuptor la 200 de grade pentru 15-20 de minute. Poftă bună!, potrivit caietulcurețete.

Rețetă de sărățele

Persoanele care nu mănâncă carne pot încerca rețeta de sărățele cu cașcaval sau telemea. Gospodinele trebuie să cumpere următoarele ingrediente:

400 de grame de făină 250 de grame de unt sau 180 de grame de untură sau 100 de grame de unt si 100 de grame de untură 150-200 de grame de iaurt (în funcție de calitățile făinii poate să fie necesar mai mult sau mai puțin) 25 de grame de drojdie o linguriță de zahăr o linguriță de sare o linguriță de chimen măcinat un ou cașcaval ras, telemea mai uscată rasă sau chimen

Prima dată trebuie cântărită făina pentru aluat într-un castron încăpător. Se adaugă grăsimea rece și tăiată în bucăți. Se amestecă drojdia cu zahărul într-un alt recipient până se lichefiază. Untul sau untura, depinde ce ai ales să folosești, se încorporează rapid, cu vârful degetelor. Nu uita sarea și chimenul măcinat.

Se adaugă drojdia lichefiata și iaurtul. La început, punem 150 de grame de iaurt. Aluatul de sărățele se frământă foarte rapid, în doar trei patru minute, cât să se omogenizeze totul. Compoziția trebuie lăsată la temperatura camerei timp de 20 de minute.

După ce a trecut timpul de creștere al aluatului, pornește cuptorul și fixează temperatura la 180 de grade Celsius. Ulterior, ia aluatul și întinde-l cu sucitorul într-o foaie dreptunghiulara de de aproximativ trei milimetri grosime. Sărățelele trebuie puse la copt 15-20 minute.

Ne puteți urmări și pe Google News