Evenimentul Zilei > Actualitate > Probleme în familia gimnastei Cătălina Ponor, tatăl sportivei a fost plasat sub control judiciar
Probleme în familia gimnastei Cătălina Ponor, tatăl sportivei a fost plasat sub control judiciar

Probleme în familia gimnastei Cătălina Ponor, tatăl sportivei a fost plasat sub control judiciar

Tatăl gimnastei Cătălina Ponor a fost plasat sub control judiciar după ce a avut un conflict de proporții cu polițiștii locali.

Florin Bărbascu, tatăl gimnastei Cătălina Ponor a fost reținut de poliție. Bărbatul are probleme cu legea, pentru că ar fi lovit un agent de la Poliția Locală. Evenimentul s-a petrecut la Constanța. Orașul natal al Cătălinei Ponor, acolo unde locuiește mama sa cu Florin Bărbascu. Tatăl vitreg al campioanei olimpice.

Tatăl vitreg al gimnastei Cătălina Ponor ar fi intrat pe o stradă cu sens unic. Oprit de polițiști, a refuzat să se legitimeze și s-a enervat

Se pare că părintele sportivei, aflat la volan, a intrat pe o stradă cu sens unic, în direcția marcată cu semnul „Interzis”. El a fost observat de un echipaj al Poliției Locale. Agenții l-au urmărit pe șofer și s-au dus să ceară explicații pentru această neregulă. Între cele două părți a izbucnit un scandal uriaș.

Victima a ajuns la Spitalul Județean din Constanța și a avut nevoie de îngrijiri medicale

Pentru că lui Florin Bărbascu i s-a cerut să se legitimeze. Dar tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a refuzat să dea curs solicitării polițiștilor local, după cum precizează focuspress.ro. Polițiștii au insistat să-i vadă actele constănțeanului, iar acesta s-a enervat peste măsură la un moment dat. El l-ar fi lovit pe unul dintre agenți. Lovitura a fost una foarte puternică, pentru că victima a fost transportată la spital. Acolo unde a primit îngrijiri medicale, mai menționează sursa citată.

Este administrator la o sală de fitness care îi poartă numele marii campioane olimpice

După acest eveniment, Florin Bărbascu a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore. Ulterior, după expirarea mandatului, el a fost plasat sub control judiciar. Pe numele agresorului ar fi fost deschis un dosar penal. Acuzațiile sunt legate de ultraj împotriva forțelor de ordine. Tatăl vitreg și mama campioanei olimpice dețin o sală de fitness în Constanța. Locul poartă numele marii gimnaste: „Cătălina Ponor Body Fit”.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: