Evenimentul Zilei > Monden > Cătălina Ponor s-a logodit cu un actor care i-ar putea fi tată! Al cui „fost” este craiul?
Cătălina Ponor s-a logodit cu un actor care i-ar putea fi tată! Al cui „fost” este craiul?

Cătălina Ponor s-a logodit cu un actor care i-ar putea fi tată! Al cui „fost” este craiul?

Cătălina Ponor s-a logodit cu fostul soț al Juliei, un actor mai mare cu 18 ani ani față de ea.

Căsătorie mai puțin obișnuită în lumea bună din România. După doi ani de relație, celebra gimnastă Cătălina Ponor a fost cerută în căsătorie de actorul Bogdan Jiianu. Diferența de vârstă dintre cei doi este considerabilă, de 18 ani. Actorul a mai fost însurat  cu Julia.

Cătălina Ponor are 32 de ani și s-a logodit de curând cu alesul inimii ei, Bogdan Jianu care are 50 de ani.

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea!”

Cătălina Ponor, care a câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, a vrut să dea vestea fanilor săi pe Instagram. Ea a postat o imagine în care se vede inelul de logodnă primit de la viitorul soț.

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Am spus „Da!” bărbatului alături de care vreau să-mi petrec toată viața! Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a transmis ea pe pagina de Instagram.

 

 

Cătălina Ponor este pregătită pentru o viață de familie. Ea a renunțat acum doi ani la cariera sportivă. . Gimnasta din Constanța este triplă campioană olimpică. Ea s-a retras din atenția publică de mult timp , după ce a fost una din cele mai cunoscute sportive ale țării.

Îndrăgostiți de doi ani

Potrivit prietenilor celor doi, aceștia se înțeleg foarte bine, având multe lucruri în comun. Deoarece Bogdan este actor, Cătălina Ponor îl sprijină tot timpul și merge la premierele sale, când are timp. Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani. Însă acum doi ani au luat decizia să formeze un cuplu.

”Cătălina şi Bogdan se iubesc de aproape doi ani, au o relaţie frumoasă, curată. Au în comun iubirea pentru animale, pentru câini şi cai. Bogdan îl interpretează de 7 ani pe Vlad Ţepeş în filmele sale, iar gimnasta a fost prezentă de multe ori la reprezentaţiile lui. Tot el i-a predat primele lecţii de echitaţie. Fac un cuplu frumos, iar prietenii mai glumesc câteodată şi spun că ar fi interesant un film de dragoste intitulat «Laleaua Neagră şi Dracula». Cătălinei i se spunea Laleaua Neagră. Iar Bogdan şi-a căpătat acest alint după ce l-a interpretat pe Ţepeş”, a spus o persoană din apropierea celor doi, potrivit cancan.ro.