Evenimentul Zilei > Actualitate > Un celebru lăutar s-a trezit cu casa spartă de hoți. Îi e frică să meargă să depună plângere la Poliție
Un celebru lăutar s-a trezit cu casa spartă de hoți. Îi e frică să meargă să depună plângere la Poliție

Un celebru lăutar s-a trezit cu casa spartă de hoți. Îi e frică să meargă să depună plângere la Poliție

Un lăutar a fost călcat de hoți și a rămas cu o mare pagubă. Pentru că nu au avut ce fura, infractorii i-au distrus două piese importante.

Un cunoscut lăutar a avut probleme cu o grupare de hoți, care i-au pătruns în casă. Este vorba despre Anghel „Caliu” Gheorghe, cel care se teme pentru integritatea sa fizică și a familiei. Locuința sa a fost spartă, dar pentru că nu au găsit mare lucru de furat, infractorii s-au enervat. Și i-au distrus două piese de tezaur. Pe care „Caliu” le avea moștenire de la bunicul său.

Este vorba despre două viori folosite de lăutar în timpul reprezentațiilor sale. Acum, el se teme că hoții ar putea să revină și să-i creeze probleme mari. „Îmi omoară copiii, soția, nepoții, cine știe… Eram plecat la o înmormântare… Un prieten… Eram plecați cu toții, casa a rămas goală. A trecut înmormântarea, am zis, apoi, hai să ne întoarcem, că-i casa goală, nu avem camere de luat vederi.” A declarat Anghel „Caliu” Gheorghe pentru cancan.ro.

Un celebru lăutar, călcat de hoți. Îi este frică să meargă să depună plângere

Paguba lăsată în urmă de infractori este foarte mare. Pentru că cele două viori erau valoroase, dincolo de „greutatea” sentimentală pe care o aveau pentru „Caliu”. Mi-au distrus două viori, comorile mele, erau de la bunicul meu, moștenire. Praf mi le-au făcut. Sunt un om mort! Mi-au luat ceva din vață. Binele mi l-au luat. Le-au făcut țăndări.” A mai povestit lăutarul pentru sursa citată.

El a mai afirmat că îi este frică să meargă la Poliție pentru a depune plângere după acest eveniment.„ Prietenii mi-au promis că mă ajută, după ce mi s-a întâmplat. Că-mi vor cumpăra vioară. Iar de plângere la Poliție? Mi-e frică să fac, ca-mi omoară, poate, copiii, nepoții, familia. Au crezut că am bani.

Habar n-am cine-i hoțul, cine-s hoții. Pot fi de oriunde! Mi-au luat mâinile, toată valoarea pe care o reprezentam! Moștenirea mea. Am chemat vecinii, i-am întrebat, nimeni nu știe nimic.”

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: