Evenimentul Zilei > Actualitate > Diana Șoșoacă, petrecere fără nici o regulă, cu lăutari și dedicații. Senatoarea, melodie specială pentru Raed Arafat. VIDEO
Diana Șoșoacă, petrecere fără nici o regulă, cu lăutari și dedicații. Senatoarea, melodie specială pentru Raed Arafat. VIDEO

Diana Șoșoacă, petrecere fără nici o regulă, cu lăutari și dedicații. Senatoarea, melodie specială pentru Raed Arafat. VIDEO

Diana Șoșoacă a participat la o petrecere la care nimeni nu a ținut cont de regulile impuse în timpul pandemiei de coronavirus.

Senatoarea Diana Șoșoacă a încălcat din nou restricțiile impuse în pandemia de coronavirus și a participat la o petrecere. Avocata a participat la un chef, într-un restaurant și a transmis live, la un moment dat, pe contul de Facebook. S-a putut observa că, în localul respectiv, erau încălcate regulile. Participanții nu respectau distanțarea fizică și nu purtau nici măști de protecție.

Diana Șoșoacă, petrecere de zile mari în timpul pandemiei

Diana Șoșoacă petrecea alături de lăutari. Senatoarea nu a dat detalii despre acest eveniment. Așa că nu se știe în ce oraș sau la ce local a avut loc. Cel puțin 15 persoane pot fi observate în transmisia Dianei Șoșoacă. Oamenii se simt bine, dansează, cântă și se strâng afectuos în brațe, neținând cont de reguli.

Liveul de pe rețeaua de socializare a început la ora 21.00, atunci când la petrecerea respectivă se cânta „Treceți batalioane, române, Carpații!” Diana Șoșoacă a transmis și un mesaj celor care o urmăreau. Avocata le-a spus „internauților” că este cazul să nu mai asculte de autorități, să încalce restricțiile impuse și să se simtă bine.

Mesaj muzical pentru Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență

„E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, a afirmat Diana Șoșoacă. Ea l-a persiflat la un moment dat pe Raed Arafat, Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Simbol al autorităților care cer vehement românilor să respecte regulile impuse în timpul pandemiei de coronavirus.

„Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”. A solicitat Diana Șoșoacă lăutarilor. Aceștia s-au conformat și au început să cânte melodia „Noi suntem români”.

Într-un ultim mesaj, înaintea de-a încheia transmisiunea, Diana Șoșoacă a spus că viața merită trăită. „La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”