Evenimentul Zilei > Monden > Fiul lui Radu Mazăre, amendat de ziua lui. Poliția a descins la petrecerea ilegală
Fiul lui Radu Mazăre, amendat de ziua lui. Poliția a descins la petrecerea ilegală

Fiul lui Radu Mazăre, amendat de ziua lui. Poliția a descins la petrecerea ilegală

Numărul amenzilor date celor care încalcă restricțiile și merg la petreceri la care participă mai multe persoane crește de la o zi la alta.

Fiul lui Radu Mazăre, amendat de ziua lui. Poliția a descins la petrecerea ilegală. Potrivit unor surse, printre cei prinși pe picior greșit se află și Radu Mazare Jr, fiul fostului primar de Constanța, Radu Mazăre.

Acesta și-ar fi sărbătorit ziua de naștere duminică seara, într-o stațiune din Mamaia. Iar la petrecere au participat peste 20 de persoane. Numai că petrecerea a fost întreruptă de polițiști.

„În cursul zilei de ieri, în jurul orei 21.30, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local din stațiunea Mamaia, se află în desfășurare un eveniment privat (petrecere aniversară) la care participă peste 20 de persoane.

Radu Mazăre, amendat de ziua lui. Poliția a descins la petrecerea ilegală

Având în vedere actualul context epidemiologic, precum și reglementările legale în vigoare, prin care se menține interdicția desfășurării de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise şi/sau deschise, publice şi/sau private, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Iar organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei”, a transmis IPJ Constanța. Potrivit unor surse,

societatea comercială este Mandala, iar organizatorul – Radu Mazare Jr, care și-a sărbătorit ziua de naștere.