Evenimentul Zilei > Actualitate > Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor
Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor

Mazăre, un nabab în închisoare. Cum produce sute de mii de euro din spatele gratiilor

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, pare să facă bani și din piatră seacă. Chiar și din închisoare, Mazăre are venituri uriașe.

Radu Mazăre face bani chiar și din piatră seacă. După cum am menționat, afaceristul din Constanța are venituri frumușele chiar și din închisoare.

O investiție mai veche l-a aranjat pe viață

Jurnaliștii de la Antena 3 au scris că cei 300.000 de euro pe care i-a cheltuit pentru a concesiona pământul acolo îi aduc anual 443.000 de euro, adică aproape jumătate de milion de euro.

O cameră în exclusivistul resort costă 77 de euro pe noapte, însă merită toți banii. Priveliștea este una de vis, iar fiecare bungalow se bucură de intimitate. Pare că toate acestea au fost făcute la indicațiile stricte ale lui Radu Mazăre, având în vedere că era un obișnuit al luxului.

A stat în chirie într-una dintre cele mai luxoase din Siutghiol, în care se ajungea în sufragerie cu barca. Și nu vă imaginați că în perioada în care se află închis afacerea din Madagascar este lăsată de izbeliște. Nici vorbă. Cea care se ocupă de întregul resort este Roxana, soția lui Radu Mazăre.

Ea i-a stat alături fostului edil din Contanța și la bine, dar mai ales la rău și a acceptat să se căsătorească cu el chiar și în spatele gratiilor. Potrivit ultimei declrarații de avere, Radu Mazăre deține un apartament în București, construit în regie proprie, în 2013, cu o suprafață de 184,43 mp.

Are și 287.000 de euro cash și un card de debit cu 5.000 de euro.

Mâna dreaptă a lui Mazăre, condamnată la închisoare!

Virginia Uzun, unul dintre oamenii de bază ai lui Radu Mazăre, a fost condamnată definitiv, miercuri, la 2,8 ani de închisoare cu suspendare de către judecătorii Curții de Apel Constanța, pentru abuz în serviciu.

Virginia Uzun a înființat și condus Serviciul Public de Impozite și Taxe din Constanța timp de 18 ani, în timpul administrației Mazăre, și a fost suspendată din funcție de fostul primar Decebal Făgădău, în iulie 2018, în momentul în care a fost trimisă în judecată de DNA Constanța, scrie România Reală.

Procurorii Anticorupție au acuzat-o pe Uzun că, din funcția pe care o deținea, a plătit contracte fictive de formare profesională.