Evenimentul Zilei > Monden > PRO TV şi-a dominat concurenţa încă o dată. Câți oameni s-au uitat la Românii au talent
PRO TV şi-a dominat concurenţa încă o dată. Câți oameni s-au uitat la Românii au talent

PRO TV şi-a dominat concurenţa încă o dată. Câți oameni s-au uitat la Românii au talent

PRO TV şi-a dominat concurenţa încă o dată, dovadă că ultimele numere noi prezentate în emisiunea Românii au talent atrag din ce în ce mai mulţi telespectatori.

PRO TV şi-a dominat concurenţa încă o dată. Numere noi la Românii au talent. Conform măsurătărilor oficiale, PRO TV a strâns peste 2.8 milioane de oameni pe durata difuzării show-ului Românii au talent.

Smiley, jurat la Românii au talent, de pe PRO TV

În acest sens, declaraţia juratului Andi Moisescu parcă spune totul despre atmosfera din noul sezon: „Românii au talent este o sărbătoare.” Nici n-are cum să fie altfel din moment ce acest show emoționează, bucură și aduce talentul în centrul atenției.

„În ciuda unei provocări întâmpinate în timpul filmărilor, aseară am putut vedea cum tehnologia ne ajută să fim unii lângă ceilalți… chiar și de la distanță!

Cu Smiley la masa juriului, cu Andi online, dar cu ochii pe ai lui colegi și cu momente care au surprins și care i-au făcut pe jurați să aplaude în picioare, așa s-a scris istoria celei de-a treia ediții a sezonului”, se arată într-un comunicat de presă remis de PRO TV.

Vineri seara, Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public. Şi asta s-a întâmplat pe întreaga durată a difuzării.

PRO TV n-a avut rival nici pe segmentul comercial

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13 puncte de rating și 33.8% share. Postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 8.4 puncte de rating și 21.8% share. Cifrele spun totul despre dominaţia PRO TV.

„Peste 2.8 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul. Iar în minutul de maximă audiență de la 21:40, aproape 3.4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment”, a mai precizat sursa citată.

Cine au fost concurenții vedetă

De această dată, concurenții care au impresionat juriul și au primit 3 sau 4 DA sunt au fost Attila Csoma, Alesia Călin, Ansamblul Călușarii din Boșorod, Cristian Pestrițu, Ana Maria Bîțică, Eliza Selyem, Costin Pity, Victoria Roibu, Jump Plus World, Alyn Arhire, Alexandra Malter, Maria Rădeanu.

„Și dacă doare, nu mă dau bătută”, va spune o concurentă în ediţia de luni seara. La doar 6 ani, ambiția și dorința ei de a reuși o vor aduce în fața juriului. Va reuși micuţuţa să-i convingă că merită să meargă mai departe?

Luni seara vom afla care va fi deznodământul acestui moment încărcat cu multă emoţie. Tot atunci, vom descoperi alți concurenți cu idei neașteptate.

Producătorii emisiunii Românii au talent anunţă că vor fi momente muncite, marcate de multă determinare.

„Ne revedem peste doar două zile, de la ora 20:30, pentru o altă seară în care vom învăța că WOW este uneori o reacție prea mică în fața talentului”, anunţă PRO TV.