Evenimentul Zilei > Monden > Dorinel și Costel Cutiuță au ajuns la Românii au talent. Viitoarele staruri ale PRO TV?
Dorinel și Costel Cutiuță au ajuns la Românii au talent. Viitoarele staruri ale PRO TV?

Dorinel și Costel Cutiuță au ajuns la Românii au talent. Viitoarele staruri ale PRO TV?

Dorinel și Costel Cutiuță, Marlena Botezatu, Luca Tăbăcaru şi alţi concurenţi care au participat luni la a doua ediţie a show-ului Românii au talent au adus 2,5 milioane de telespectatori pentru PRO TV.

Dorinel și Costel Cutiuță au ajuns la Românii au talent

Viitoarele staruri ale PRO TV? Conform unui comunicat de presă, cu Smiley şi Pavel Bartoş au apăsat al doilea golden buzz al sezonului.

„Avem o diversitate de talente și reușim să alinăm sufletele oamenilor”, a spus Andra despre cel mai iubit show de divertisment din România. A doua ediție a adus telespectatorilor momente de dans contemporan, contorsionism sau pictură.

N-au lipsit acrobația şi cântatul. Diversitatea numerelor prezentate de concurenţi a transformat ziua de luni într-una memorabilă.

Rareș Trufea a impresionat la Românii au talent

Rareş Trufea

Unul dintre cei care a ieşit în evidenţă este Rareș Trufea, un elev de 16 ani din Vaslui. Acesta a reușit să impresioneze prin modestie și pasiune. „Am venit pentru o experiență și să ajung cât se poate de departe”, a spus Rareș Trufea.

După ce a urcat pe scenă, ceea ce a urmat l-a surprins chiar și pe el. Pavel și Smiley au decis că este momentul să apese butonul auriu și să-l trimită pe puști direct în semifinale. Interpretarea fără cusur i-a convins pe cei doi foarte buni prieteni.

„Spectacolul #unusiunu Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 12.8 puncte de rating și 35.5% share”, notează sursa citată

Concurenţa PRO TV a fost devastată de show-ul Românii au talent

Postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.8 puncte de rating și 13.3% share. A doua ediție Românii au talent a avut minutul de maximă audiență la 22:13.

Atunci, peste 3 milioane de români s-au uitat la PRO TV, seduşi fiind de spectacolul de pe scenă. „Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Sofia Păcuraru, Alexandru Chiriță Zeta, Marlena Botezatu, Luca Tăbăcaru, Cornel Marin, Narcisa din Bucovina, Viktoria Dziuba, Dorinel și Costel Cutiuță, Cecile și Roman”, se arată în comunicat.

Vineri, de la 20:30, show-ul Românii au talent revine cu o nouă ediţie. La fel ca întotdeauna, vor fi momente inedite şi spectaculoase pregătite de concurenți.

Cei mai talentaţi oameni din România au avut curajul de a veni în fața juraților și de a demonstra că talentul lor merită văzut. Aceasta este invitaţia PRO TV pentru fanii emisiunii Românii au talent.

romaniiautalent