Evenimentul Zilei > Monden > Emisiunea-regină ajunge la PRO TV! SuperStar duce bătălia pentru rating la alt nivel
Emisiunea-regină ajunge la PRO TV! SuperStar duce bătălia pentru rating la alt nivel

Emisiunea-regină ajunge la PRO TV! SuperStar duce bătălia pentru rating la alt nivel

Mai-marii PRO TV fac un pas important în lupta pentru supremaţia emisiunilor de divertisment şi anunţă intrarea în grilă a show-ului SuperStar România.

Emisiunea-regină ajunge la PRO TV! Conform comunicatului de presă, emisiunea SuperStar România va fi lansată în această toamnă, într-un nou format.

„Ăsta-i spectacolul! Asta-i televiziunea! Iar acum e rândul tău să Fii spectacol! PRO TV aduce în România formatul fenomen global, urmărit de peste 500 milioane de telespectatori în toată lumea.

Este show-ul care transformă oamenii obișnuiți în superstaruri muzicale. Este SuperStar România și caută eroii primului sezon”, au dezvăluit cei de la PRO TV.

Emisiunea-regină ajunge în grila PRO TV! SuperStar

Emisiunea se adresează celor „care au curajul să-și schimbe viața” şi „care cred că își pot transforma idolii în fani”. Toţi „își vor găsi locul în preselecțiile celui mai tare show muzical”.

„Nu contează ce ocupație sau experiență au, ci să iubească muzica”, a mai transmis PRO TV. Cu privire la limita de vârstă, cei interesaţi să participe la SuperStar România trebuie să aibă între 16 și 30 ani.

PRO TV subliniază că cei care întrunesc condiţiile de participare trebuie să „nu mai stea pe gânduri”. „Este momentul să participe la competiția în care publicul are puterea de a lansa cariera următorului super star”, se precizează în comunicat.

Formatul internațional Idol în prim-plan

SuperStar România este o emisiune care are la bază formatul internațional Idol. Formatul citat a avut succes în fiecare țară în care a fost transmis şi a fost o garanţie a audienţelor crescute.

Idol a fost lansat în 2001, în Marea Britanie, iar de atunci a fost preluat în peste 55 de țări. Datorită modului în care a fost gândit, Idol a devenit unul dintre cele mai iubite show-uri de talent.

Cel mai important aspect este că oferă unui necunoscut şansa de a deveni noul star pop muzical. „Printre țările care au preluat formatul se numără: SUA, Germania, Olanda, Franța sau China, unde emisiunea a fost lider de audiență încă de la lansare.

Adam Lambert vă sună cunoscut?

SuperStar România, din toamnă la PRO TV.

Printre cei mai faimoși concurenți ai emisiunii se numără: Kelly Clarkson, Carrie Underwood, Adam Lambert, Jordin Sparks sau Kris Allen.

Începând cu această toamnă, românii au șansa de a se alătura galeriei internaționale de câștigători, în cazul în care vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi primul SuperStar România!

Căutăm următorul superstar al muzicii din România și vrem să te auzim! Înscrierile se fac prin completarea formularului disponibil la adresa superstarromania.protv.ro. Îți dăm întâlnire la SuperStar România! Aceasta este șansa ta”, se mai arată în comunicat.

ProTVRomania protv_romania