Evenimentul Zilei > Social > Cea mai dificilă pârtie de schi din România, se deschide duminică
Cea mai dificilă pârtie de schi din România, se deschide duminică

Cea mai dificilă pârtie de schi din România, se deschide duminică

Cea mai dificilă pârtie de schi din România, se deschide duminică. Cea mai dificilă pârtie de schi din România nu este pentru oricine. 

Cea mai dificilă pârtie de schi din România, Carp din Sinaia,  va fi deschisă oficial duminică, după ce aceasta a fost amenajată integral pentru prima dată, a anunţat Primăria Sinaia.

„Carpul este una dintre cele mai dificile şi abrupte pârtii omologate din ţara noastră. Şi cu siguranţă, una dintre cele mai frumoase. Pentru prima dată în istoria oraşului Sinaia am amenajat-o integral şi o deschidem, oficial, mâine. Amenajarea Carpului a fost o provocare care a început în urmă cu mai mult timp. Am achiziţionat un utilaj care să poată face faţă înclinaţiei. Chiar şi aşa, s-a muncit în condiţii foarte dificile, dar rezultatul este fenomenal!”, a declarat primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, conform unei postări pe pagina oficială de Facebook a primăriei.

Cea mai dificilă pârtie de schi din România nu este pentru oricine.

Administraţia Domeniului Schiabil Sinaia atrage atenţia tuturor pasionaţilor de schi că gradul de dificultate al pârtiei Carp este unul deosebit de ridicat, fiind potrivită exclusiv avansaţilor