Pavel Bartoș dă lovitura vieții. Ce se întâmplă după Românii au talent. „Va fi cea mai...”

Pavel Bartoș dă lovitura vieții. Ce se întâmplă după Românii au talent. „Va fi cea mai...”

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV din România, a dat lovitura.

Anul trecut, Pavel Bartoș și-a făcut debutul în calitate de regizor cu scurtmetrajul Romanian tradition. Comedia, prezentată în premieră la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF), va f fi difuzată la PRO TV vineri seară, după finala Românii au talent.

Producția Romanian tradition este povestea a doi studenți care nimeresc, din întâmplare, la o nuntă de la sat. În încercarea de a respecta toate tradițiile românești de la nuntă, ei transformă evenimentul într-un adevărat dezastru.

Ne puteți urmări și pe Google News

Scurtmetrajul îi aduce în fața publicului pe unii dintrei cei mai apreciați actori din România: Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu. Echipa de producție a filmului a fost una de #un10perfect, unii dintre cei implicați fiind colegii lui Pavel din echipa Românii au talent!

„A fost foarte multă adrenalină, multă inconștiență, enorm de mult curaj și foarte multă responsabilitate. Este foarte grea această meserie, dar mi-a plăcut teribil de mult această nouă provocare”, spune Pavel Bartoș despre experiența lui ca regizor.

În ceea ce privește Romanian tradition, el a admis că „scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în două săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vreau să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor, care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine.

Sunt fericit că primul meu film va fi difuzat chiar după finala show-ului, am emoții mari și sper că toată lumea va fi alături de mine și echipa mea. Va fi cea mai emoționantă zi de vineri din a mea viață profesională”, a mai spus Pavel Bartoș.

Începând de sâmbătă, filmul va fi disponibil pe canalul de YouTube al lui Pavel Bartoș, unde toată lumea îl va putea viziona.