Evenimentul Zilei > Monden > A fost dat primul Golden Buzz la Românii au talent. Povestea copilului care a impresionat juriul până la lacrimi
VIDEO

A fost dat primul Golden Buzz la Românii au talent. Povestea copilului care a impresionat juriul până la lacrimi

Un tânăr din Galați a devenit primul concurent care primește Golden Buzz în noul sezon al emisiunii Românii au Talent.

Prima ediție a show-ului Românii au talent, sezonul 11, a debutat în forță. Un tânăr concurent i-a impresionat puternic pe membrii juriului, după prestația vocală și a primit primul Golden Buzz. Filip Cioc este un tânăr din Galați, care a cântat și l-a determinat pe Florin Călinescu să apese butonul.

Primul Golden Buzz, acordat de Florin Călinescu, în chiar prima ediție a noului sezon al emisiunii Românii au talent

Băiatul s-a născut prematur și a avut probleme cu vederea. Părinții săi au făcut mari eforturi pentru a remedia acest necaz, Iar Filip a fost dus în Statele Unite ale Americii. Acolo unde a fost operat de un specialist în oftalmologie. Totuși, după intervenție, vederea lui Filip nu s-a remediat. Progresele au fost mici, iar băiatul are nevoie de asistență pentru a se descurca.

A început să ia lecții de canto de la vârsta de cinci ani

„Filip a început să cânte chiar înainte de a vorbi, la vârsta de 2 ani. A început să ia lecții de canto de la 5 ani, la 6 ani a început pianul și – la 8 ani – cursurile de teatru muzical. Filip învață să cânte singur la pian piesele care îi plac și le aude la tv. De asemenea, are și câteva încercări de compoziții proprii încă de la vârsta de 7 ani”.

Fiecare zi în care depășește barierele apărute în viața lui de copil slab văzător este un succes pentru Filip și o dovadă că nu exista imposibil sau nu se poate! Spune că își dorește neapărat să conducă o mașină și spera ca, la un moment, să și reușească. , conform Pro TV.

Filip este singur din familie pasionat de cântat. Părinții săi sunt economiști. Băiatul mai are un frate în vârstă de 15 ani, pasionat de domeniul IT-ului. Și o soră de șase ani, care cochetează cu dansul, conform sursei citate.