Evenimentul Zilei > Monden > Nu l-ați mai văzut pe Smiley așa!
Nu l-ați mai văzut pe Smiley așa!

Nu l-ați mai văzut pe Smiley așa!

Dacă s-ar decerna un asemenea titlu, Gina Pistol și Smiley și l-ar adjudeca – părinții anului. Ceea ce impresionează e dragostea cu care e înconjurat bebelușul încă dinainte de a se fi născut.

Iată cum își începe diminețile cântărețul, nu l-ați mai văzut pe Smiley așa. I-a făcut iubitei sale, Gina Pistol, un super tandru gest. De fapt, nu numai ei.

Așa cum știți, Gina și Smiley urmează să devină părinți în foarte scurt timp. Probabil, numără deja zilele până ce Gina va pleca la maternitate. Vor avea o fetiță și deja i-au pregătit camera. De asemenea, s-au pregătit temeinic pentru noua lor postură – cea de cuplu cu copil. Au reamenajat bucătăria, au dotat-o cu toate cele necesare îngrijirii unui nou-născut. Și dressing-ul a fost reamenajat, și alte părți din casă.

Smiley are emoții duble. Azi a făcut anunțul. „Tocmai am realizat că fix într-o săptămână se lansează piesa mea nouă. Abia aștept să o auziți. Urmează foarte multă muzică anul ăsta. Deci, fix într-o săptămână. 12 februarie”, a relatat cântărețul, într-un video, dimineața aceasta, de acasă.

Nu l-ați mai văzut pe Smiley așa!

Gina Pistol e și ea mulțumită. Ieri a terminat toată treaba în casă. De acum se va relaxa, și va aștepta marele moment. Până atunci, se bucură de dragostea pe care i-o arată iubitul ei.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.