Evenimentul Zilei > Monden > Cum a ajuns Smiley în juriu la „Românii au talent”. De ce l-a înlocuit pe Andi Moisescu
Cum a ajuns Smiley în juriu la „Românii au talent”. De ce l-a înlocuit pe Andi Moisescu

Cum a ajuns Smiley în juriu la „Românii au talent”. De ce l-a înlocuit pe Andi Moisescu

În acest sezon Smiley se va afla în juriu la îndrăgitul show de televiziune „Românii au talent”, după ce l-a înlocuit pe Andi Moisescu, care s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Cum a ajuns Smiley în juriu la „Românii au talent”, în noul sezon aflat în plină desfășurare.

Noul sezon al show-ului „Românii au talent” se desfășoară cu un nou jurat. Este vorba de Smiley, care îl înlocuiește pe Andi Moisescu. Pentru cei care nu știu sau nu își mai amintesc, Smiley a fost desemnat jurat la îndrăgitul show difuzat de Pro Tv după ce Andi Moisescu s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Lansarea noului sezon al emisiunii „Românii au talent” a început în urmă cu o săptămână. Show-ul a fost filmat în toamnă, în condiții atipice. Din cauza pandemiei de coronavirus filmările au necesitat o serie de condiții speciale.

„Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, a spus Smiley, după ce s-a așezat la masa juriului.

El i-a luat locul lui Andi Moisescu și a făcut echipă cu Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu.

Cum a ajuns Smiley în juriu la „Românii au talent”

Chiar și așa, Andi Moisescu a fost alături de ei, a comentat și a trăit magia spectacolului.

„«Românii au talent» este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a spus Andi Moisescu.

El s-a arătat mulțumit de prestația înlocuitorului său, Smiley, declarându-se bucuros pentru acesta: „Mă bucur că a trăit aceste momente”.

„Românii au talent” a fost lansat de câteva zile și deja au apărut momentele surprinzătoare. Momentele de neuitat s-au succedat unele după altele, voci au fermecat auditoriul, dansuri și  acrobații spectaculoase.

Ghinion chiar la debutul filmărilor

La finalul lunii octombrie, Andi Moisescu a fost depistat pozitiv cu coronavirus. S-a întâmplat chiar înainte de a începe cea de-a șasea zi de audiții la „Românii au talent”.

„La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a anunțat Andi Moisescu.