Evenimentul Zilei > Monden > Să vedeți cum au crescut copiii vegani ai Oliviei Steer și ai lui Andi Moisescu
Să vedeți cum au crescut copiii vegani ai Oliviei Steer și ai lui Andi Moisescu

Să vedeți cum au crescut copiii vegani ai Oliviei Steer și ai lui Andi Moisescu

O știe tot internetul pe Olivia Steer pentru controversatele ei opinii și metode de creștere a copiilor. Cu bune și cu rele, ea și-a crescut cei doi băieți ba cu mâncare vegane, ba cu cea tradițională, ba în meniu mai scăpa și câte un „Mc”, după cum a povestit odată tatăl, Andi Moisescu.

Soția lui Andi Moisescu de la Pro TV, cândva și ea reporter la aceeași televiziune, a stârnit o aprigă dispută și a împărțit România în două, după ce a afirmat că vaccinurile îi îmbolnăvesc pe bebeluși. A recunoscut, însă, că și-a vaccinat băieții, motivând că atunci când a făcut-o nu avea cunoștință despre efectele acestora.

Una peste alta, David a trecut de 14 ani la sfârșitul lui septembrie și e un flăcău bine dezvoltat, fără carențe de sănătate. Celălalt băiat, Luca, a suflat și el în tort câteva zile după David, când a împlinit 12 ani. După cele două aniversări, toată familia Moisescu a plecat într-o minivacanță de început de octombrie în celebra comună dobrogeană Limanu, acolo unde există un mic port pentru șalupe și veliere de zici că ești prin Grecia.

Educație alimentară și rețetele vegane ale Oliviei

Într-un interviu mai vechi, Olivia Steer povestea cum fiul ei cel mare nu a mai vrut să mănânce doar meniu vegetarian, când la școală colegii lui se desfătau cu un sandviș cu șuncă, croasante și alte dulciuri.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.