Evenimentul ZileiSocialSpectacol la dublu: Românii au talent revine cu 2 ediții pe săptămână

Spectacol la dublu: Românii au talent revine cu 2 ediții pe săptămână

Spectacol la dublu: Românii au talent revine cu 2 ediții pe săptămână
Din 5 februarie, în premieră, un nou sezon. Cel mai iubit show de divertisment este tot mai aproape de marea revenire.

Spectacol la dublu: Românii au talent revine cu 2 ediții pe săptămână! În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea și lunea.

De 11 ani am învățat să redescoperim talentul. Și să ne bucurăm de el la intensitate maximă. Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților ne vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel.

Cei patru jurați sunt deciși să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că își merită locul în următoarea etapă.

Iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit câte două golden buzz-uri.

Și în acest an, zece concurenți se vor califica direct în semifinale. În cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel și Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

Pavel Bartoș: Vom vedea niște numere extraordinare

Despre noul sezon, Pavel Bartoș declară: „Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă și de cei care ne urmăresc”.

„Vom vedea oameni simpli care vor veni să-și îndeplinească visul”. „Vom vedea niște numere extraordinare”. „Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi așa cum vor ei să fie acest show”, a adăugat el.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE


Accesează: