Evenimentul Zilei > Monden > Mirela Vaida și-a pus fanii în cap! „O prefăcută în toată regula”. Se va simți la rating?
Mirela Vaida și-a pus fanii în cap! „O prefăcută în toată regula”. Se va simți la rating?

Mirela Vaida și-a pus fanii în cap! „O prefăcută în toată regula”. Se va simți la rating?

Vedeta TV și-a impresionat urmăritorii cu ultima postare de pe Instagram.

Își dorește să mai slăbească, dar nu poate. Cunoscuta vedetă TV a explicat, în glumă, de ce îi este foarte greu să mai scape de niște kilograme. Mirela Vaida le-a arătat fanilor în mai multe ocazii cât de pricepută este în bucătărie. În ultima postare livrată pe rețelele de socializare, ea și-a prezentat ultima reușită: o pâine de casă care arată foarte apetisant.

„Iar gătesc!! Ziua și mancarea!!”, a fost prima postare prezentatoarei emisiunii „Acces Direct”. Apoi, ea a făcut public și produsul finit: „Și rezultatul”, a anunțat Vaida.

Comentariile „urmăritorilor” pe Instagram ai prezentatoarei s-au lansat în comentarii: unele apreciative, altele mai puțin.

„O prefăcută în toată regula”, „Așa este o gospodină, mai ales când are și trei îngerași. O zi frumoasă”, „Hai, nu ne mai vrăji! da? Tu așa în mare: gătești pt. 6 pers. zilnic 3 ore. mergi la muncă 8 ore, 2 ore în trafic, cel puțin 2 ore îngrijire personală, 2 ore te joci cu copiii. 1 oră faci lecții cu ei, să zicem, 1 oră mănânci sau bei o cafea, un suc acasă pe terasă. 2 ore te joci cu copiii. 7 ore dormi. 3 ore diverse…adună-le, femeie! Haha, atunci la tine ziua e de cât? Așa, cam 40 de ore? Bravo, Mirelo!!! Și cum faci ziua să fie de 40 de ore?”.

„O adevărată familistă”

„Bravo, bravo bravo, doamnă, vă admir pentru tot ceea ce faceți,!!!! 1z3 de aprecieri”, „Felicitări, Mirela. Binecuvântată de D-zeu este mama ta. Și tu înțeleaptă ești că ai ascultat de învățăturile ale ei. O adevărată familistă”, au scris „internauții” pe rețeaua de socializare.

„Noi moldovencele suntem foarte pricepute! Felicitări, Mirela!”, „Moldova să trăiască!! Cu poale-n brâu, sarmale, răcituri, alivenci, cozonaci, colaci, caș proaspăt, papanași…cu toate cele mai buneee”, „Arată foarte bine! Felicitări, dragă Mirela! Se văd cei 7 ani de acasă, așa cum ai spus și tu într-o emisiune! Așa muncește o mamă pentru copiii ei!”, „Moldoveancă adevărată! Carieră, succes, familie fericită și gospodină! Te apreciez și îți doresc să te menții așa cum ești acum”, „Așa sunt femeile gospodine și mame adevărate”, au scris cei care au apreciat postarea.