Mirela și Alexandru Vaida au aniversat 11 ani de când s-au căsătorit. Așa că s-a trezit de dimineață pentru a găti ceva deosebit pentru familie cu această ocazie. În bucătărie nu a făcut singură toată treaba, ci ajutată și de soacra ei care a venit special pentru asta.

Dar înainte de a-și pune șorțul , Mirela Vaida a dat o fugă până la un salon unde o profesionistă din Indonezia i-a făcut masaj.

A împărtășit totul cu fanii ei

„Weekendul trecut a fost… greu!! Fără bonă, dar cu soacra la mine, într-o scurtă vizită! Abia am așteptat să se facă luni și să plec de acasă!! La masaj de relaxare, direct!!! Hahaa! Pentru astfel de situații și nu numai, v-o recomand pe Sari de la @lotusspabucuresti ! A venit tocmai din Indonezia că să mă facă bine!!! Și mă face!! Credeți-mă!! Are mâini de aur și energie din aia bună, din Orient!! Vă puup! Diseară pleacă soacra! Nu în Indonezia! Numa’ aci, la Cluj!”, a învârtit cu dibăcie mesajul pe Instagram Mirela Vaida.

Și a fost imediat apreciată pentru stilul original: „Ești o scumpă, îmi plac glumele tale cu soacra!” A fost comentariul unei fane a prezentatoarei emisiunii ”Acces Direct”.

Soacra a vizitat-o pe Mirela Vaida în weekend

Prezentatoarea a dezvăluit tuturor cum a sărbătorit speciala zi și i-a transmis un mesaj public soțului ei. Nu înainte de a pregăti rețete tradiționale pentru întreaga familie care era plecată în oraș. Dintre cratițe, Mirela a făcut poza magică și a urcat totul pe Instagram. Plus mesajul: „La mulți ani!”.

„Astăzi, împlinim 11 ani de căsnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul în oraș, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță!! Așa că vă aștept la masă: supă de fasole verde, supă de găluște, tocăniță de cartofi cu afumatură, orez cu pui și ciuperci!! Hai, la mulți ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheață!! Vă puup!”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei, potrivit cancan.ro