Evenimentul Zilei > Monden > Weekend de pomină acasă la Mirela Vaida. Va ține minte mult timp
Weekend de pomină acasă la Mirela Vaida. Va ține minte mult timp

Weekend de pomină acasă la Mirela Vaida. Va ține minte mult timp

Prezentatoarea de la „Acces Direct”, Mirela Vaida a avut un weekend pe care-l va ține minte, mai ales că a avut motive întemeiate.

Mirela și Alexandru Vaida au aniversat 11 ani de când s-au căsătorit. Așa că s-a trezit de dimineață pentru a găti ceva deosebit pentru familie cu această ocazie. În bucătărie nu a făcut singură toată treaba, ci ajutată și de soacra ei care a venit special pentru asta.

Dar înainte de a-și pune șorțul , Mirela Vaida a dat o fugă până la un salon unde o profesionistă din Indonezia i-a făcut masaj.

A împărtășit totul cu fanii ei

„Weekendul trecut a fost… greu!! Fără bonă, dar cu soacra la mine, într-o scurtă vizită! Abia am așteptat să se facă luni și să plec de acasă!! La masaj de relaxare, direct!!! Hahaa! Pentru astfel de situații și nu numai, v-o recomand pe Sari de la @lotusspabucuresti ! A venit tocmai din Indonezia că să mă facă bine!!! Și mă face!! Credeți-mă!! Are mâini de aur și energie din aia bună, din Orient!! Vă puup! Diseară pleacă soacra! Nu în Indonezia! Numa’ aci, la Cluj!”, a învârtit cu dibăcie mesajul pe Instagram Mirela Vaida.

Și a fost imediat apreciată pentru stilul original: „Ești o scumpă, îmi plac glumele tale cu soacra!” A fost comentariul unei fane a prezentatoarei emisiunii ”Acces Direct”.

Soacra a vizitat-o pe Mirela Vaida în weekend

Prezentatoarea a dezvăluit tuturor cum a sărbătorit speciala zi și i-a transmis un mesaj public soțului ei. Nu înainte de a pregăti rețete tradiționale pentru întreaga familie care era plecată în oraș. Dintre cratițe, Mirela a făcut poza magică și a urcat totul pe Instagram. Plus mesajul: „La mulți ani!”.

„Astăzi, împlinim 11 ani de căsnicie!!! 19.09.2009!! A plecat familionul în oraș, la cumpărături! Eu am rămas să sărbătoresc cum știu mai bine: la cratiță!! Așa că vă aștept la masă: supă de fasole verde, supă de găluște, tocăniță de cartofi cu afumatură, orez cu pui și ciuperci!! Hai, la mulți ani!!!! Tocmai mi-am pus un pahar de vin alb cu 3 cuburi de gheață!! Vă puup!”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei, potrivit cancan.ro