Evenimentul ZileiInternationalPetrecerea unui copil s-a transformat într-un câmp de luptă. Nouă persoane au fost împușcate

Petrecerea unui copil s-a transformat într-un câmp de luptă. Nouă persoane au fost împușcate

Petrecerea unui copil s-a transformat într-un câmp de luptă. Nouă persoane au fost împușcate
Mai mulți tineri au fost împușcați în timp ce participau la o petrecere aniversară în Louisiana, SUA.

O petrecere aniversară a unui copil s-a transformat într-un adevărat câmp de luptă. 9 tineri au fost împușcați, zilele trecute, în Louisiana, SUA.

Incidentul s-a produs din cauza tensiunilor dintre două grupări rivale. În urma altercației, nouă minori au fost răniți și au ajuns pe mâna medicilor. Un băiat, în vârstă de 14 ani, a fost împușcat în cap, iar un altul, în vârstă de 16 ani, a fost împușcat în stomac. Cei doi tineri se află în continuare în spital, starea de sănătate a acestora fiind una stabilă. Celelalte victime au fost deja externate.

„Nu avem niciun martor, nimeni nu a văzut nimic. Așa că încercăm să punem singuri lucrurile cap la cap” a declarat șeriful Mike Tegre. El a mai adăugat că „este foarte frustrant ca detectiv să încerci să arestezi vinovatul, fără niciun ajutor din partea nimănui”.

La petrecere participau circa 60 de persoane, scrie Independent.

Trei morţi şi doi răniţi într-un atac armat din statul Wisconsin

Trei persoane au fost ucise şi două rănite grav într-un atac armat care s-a produs duminică dimineaţă într-un bar din oraşul american Kenosha, relatează Xinhua.

Atacatorul, care a fugit de la faţa locului, nu a fost capturat imediat de poliţie, a declarat sergentul David Wright din comitatul Kenosha, într-o conferinţă de duminică dimineaţă. Oraşul Kenosha se află în statul Wisconsin.

Cei doi oameni care au fost răniţi au fost transportaţi la spital, a spus Wright.

Atacul pare să fi fost ”cu o ţintă specifică şi un incident izolat” şi nu există o ameninţare pentru public, a adăugat el.

Potrivit Gun Violence Archive, o organizaţie non-profit, SUA au înregistrat cel puţin 147 de atacuri armate în 2021. Acest număr include numai incidentele armate cu cel puţin patru victime.

CITEȘTE ȘI Experiența bizară a unui primar la centrul de vaccinare. Motivul ireal pentru care a fost întors din drum


Accesează: