Evenimentul Zilei > Social > Petrecere în plină pandemie la o cabană. Nu au lipsit drogurile şi alcoolul. Cine i-a deconspirat pe cei 100 de petrecăreţi
Petrecere în plină pandemie la o cabană. Nu au lipsit drogurile şi alcoolul. Cine i-a deconspirat pe cei 100 de petrecăreţi

Petrecere în plină pandemie la o cabană. Nu au lipsit drogurile şi alcoolul. Cine i-a deconspirat pe cei 100 de petrecăreţi

Poliţia a descins la o pensiune de lux din Bucium în toiul unei petreceri unde se încălcau absolut toate regulile impuse de pandemie. La petrecerea ilegală au participat 100 de tineri. Mobilizarea s-a făcut pe Facebook.
Peste 100 de tineri au petrecut la o cabană retrasă din Bucium. Nu au lipsit cannabisul şi cocaina. Totul s-a aflat după ce doi organizatori, unul dintre ei inginer, au urcat pe Facebook  imagini de la petrecere.
Cei doi tineri care au organizat petrecerea au avut aproximativ o sută de invitaţi, în plină pandemie cu restricţii severe. Potrivit jurnaliștilor de la Ziarul de Iaşi, unul dintre petrecăreţi a dat totul în vileag poliţiştilor. Ce este şi mai grav, la cabană s-au găsit cannabis şi cocaină, în camerele unor tineri. Poliţia i-a amendat pe cei doi tineri care au organizat bairamul.

Ce spune administratorul pensiunii

Administratorul a decllarat că a închiriat caban unor tineri care au spus că vor veni cu soţiile gravide. Jurnaliştii au aflat detalii incredibile de la petrecerea unde nu a lipsit drogurile.
“Le-am închiriat toată pensiunea. Mi-au spus că vin cu nevestele gravide, cu copiii… Că e o onomastică. Nu ştiu ce-au făcut acolo”, a declarat proprietarul pensiunii.
Mi-au spus că vor organiza o zi onomastică, maximum 20 – 30 de persoane, cât este şi capacitatea pensiunii noastre la cazare. Au subliniat că vor veni cu soţiile lor, unele gravide, cu copiii lor, şi alte familii. Aşa m-au asigurat. Le-am închiriat toată pensiunea. Sper că nu au distrus ceva pe acolo, o să vin luni să văd ce este acolo”, a mai spus administratorul pensiunii.

Aceştia sunt organizatorii petrecerii în ciuda resticţiilor

Cosmin Filoş, de 32 de ani  (drepata), şi prietenul acestuia, Andrei Corbu, de 31 de ani (stânga), sunt organizatorii petrecerii ilegale de la pensiunea din Bucium.

Cei doi organizatori au scăpat destul de uşor deoarece poliţiştii le-au dat câte o amendă de 2.000 lei deşi, în plină pandemie, ei au încălcat toate regulile adunând 100 de personae pe grupurile de Facebook, pentru a se distra.

Mai multe detalii despre dezmățul de la cabană puteţi citi AICI.