Evenimentul Zilei > Actualitate > Protestele anti – mască. Condamnat pentru trafic de cocaină, prezent în fruntea protestului de la Timișoara
Protestele anti – mască. Condamnat pentru trafic de cocaină, prezent în fruntea protestului de la Timișoara

Protestele anti – mască. Condamnat pentru trafic de cocaină, prezent în fruntea protestului de la Timișoara

Unul dintre cei care care s-au aflat în fruntea coloanei de manifestanți din Timișoara, a fost condamnat recent pentru trafic de cocaină.

Protestele anti mască. Este vorba despre Deian Miloșev (foto, imbracat cu roșu – n.n.), care face parte din gruparea condusă de Lucian Boncu, din Timișoara. Acesta a fost condamnat vinerea trecută de o instanță din Timișoara, la cinci ani și patru luni de închisoare cu executare. Miloșev a fost găsit vinovat pentru trafic de droguride mare risc.

La protestele de marți, interlopul era în fruntea coloanei de protestari. Îmbrăcat cu un trening roșu și cu fața acoperită, Miloșev a fost recunoscut de jurnaliștii locali de la Pressalert.ro.

Interlopul a putut fi văzut atât în Piața Operei din Timișoara, unde s-a adunat protestarii cât și mai apoi, prin diferite locuri din oraș, chiar în fruntea coloanei. La un moment dat, mai spun jurnaliștii locali, în momentul în care coloana de protestari a trecut prin fața DIICOT, Deian Miloșev ar fi spus: ”hai să demolăm DIICOT-ul”, în timp un an apropiat al său le-a propus celorlalți să arunce cu pietre în clădirea parchetului anti mafia.

Mai mult, pe o filmare din zona respectivă traficantul poate fi auzit când îi înjură pe procurori.

A negat că a participat la marș. Protestele anti mască.

Deian Miloșev a negat în prima fază că a fost prezent la protestul de la Timișoara. El spune că nu este interesat de astfel de proteste. Ulterior, în momentul în care i s-a spus că poate fi recunoscut în mai multe fotografii, Deian Miloșev a admis că a participat, accidental și că s-a intersectat cu coloana de protestari.

„Posibil. Am trecut pe la nașul meu. I-am dat un încărcător și o apă. Atâta Nu sunt curios (de plimbare). Eu după necazul ăsta am cam rămas fără prieteni. Credeți-mă”, a declarat Miloșev.

Când i s-a spus pe unde a mărșăluit, Deian Miloșev a declarat că este apolitic și că nu îl interesează chestiunile de ordin politic.

”Am stat așa, am căscat gura, eu nu nimic. Eu nu-s cu chestii din astea politice, nici nu mă interesează, nici nu vreau. Nu sunt vreun instigator cu partide, nicio treabă”.