Evenimentul Zilei > Actualitate > Greșeala care a costat-o viața pe tânăra omorâtă în cabana de la Vișeu de Sus
Greșeala care a costat-o viața pe tânăra omorâtă în cabana de la Vișeu de Sus

Greșeala care a costat-o viața pe tânăra omorâtă în cabana de la Vișeu de Sus

Femeia a decis să se împace cu bărbatul care o teroriza din cauza actelor de violență

Ies la iveală noi informații despre cazul Biancăi Țicală, o tânără în vârstă de 18 ani, mamă a doi copii, omorâtă într-o cabană din Vișeu de Sus de către fostul iubit.

Cu 48 de ore înainte de a-și pierde viața, fata a cerut instanței să-i retragă bărbatului ordinul de restricție pe care acesta îl avea emis. Criminalul a vărsat lacrimi în fața judecătorului, a promis că nu va mai fi violent, iar cei doi s-au mutat din nou împreună. Lucrurile au degenerat în câteva ore, pentru că Bianca a fost omorâtă de Claudiu (24 de ani). Cei doi au mers sâmbătă la cumpărături, s-au suit într-un taxi și au vrut să ajungă la o rudă. S-au răzgândit și au ajuns la marginea orașului.

Acolo unde bărbatul, care este tatăl celor doi copii ai Biancăi, și-a omorât iubita. „A fost vorba să-i duc până la mătuşă-sa, în vale, că are el o mătuşă. După aia, în maşină au discutat să urce în deal, acolo. Au spus că au pe un deal cartofi şi să meargă acolo să vadă cum sunt, cum s-au făcut”, a povestit taximetristul care i-a transportat pe cei doi, conform sighet247.ro.

În momentul în care a văzut că victima încă mai respira, criminalul a strangulat-o cu o sârmă. Apoi a vrut să se spânzure, dar a fost împiedicat. Înainte de-a avea tentativa de suicid, bărbatul le-a sunat pe mama și sora Biancăi și le-a transmis că nu va mai ajunge acasă pentru că se va omorî.

Conform anchetatorilor, la baza crimei au stat consumul de alcool și gelozia. A fost finalul unor acte repetate de violență ale bărbatului.

„Poliția a fost sesizată prin 112 despre faptul că într-o cabană părăsită, situată într-o zonă izolată a localității Vișeu de Sus, a fost găsită o persoană decedată. Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 18 ani, domiciliată în Vișeu de Sus. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei si stabilirii cauzei morții”, anunțau polițiștii într-un comunicat, în weekend.