Evenimentul Zilei > Actualitate > Patru persoane au fost rănite de un tânăr care furase o mașină
Patru persoane au fost rănite de un tânăr care furase o mașină

Patru persoane au fost rănite de un tânăr care furase o mașină

Patru persoane au fost rănite, marţi seară, în localitatea Priboieni, într-un accident rutier provocat de un tânăr care conducea un autoturism furat. Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, tânărul furase anterior o utilitară din comuna Călineşti.

Patru persoane au fost rănite de un tânăr care furase o mașină. Patru persoane au fost rănite, marţi seară, în localitatea Priboieni, într-un accident rutier provocat de un tânăr care conducea un autoturism furat.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, tânărul furase anterior o utilitară din comuna Călineşti.

Marți seară, polițiștii din cadrul Poliției Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr a furat un autoturism, posibil folosind violența, scrie Agerpres.

„În această seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr, de 22 de ani, din Priboieni, ar fi sustras o autoutilitară din localitatea Călineşti, pe care ar fi abandonat-o în Priboieni”.

Patru persoane au fost rănite de un tânăr care furase o mașină. Potrivit poliției, este posibil ca acesta să fi folosit violența

„Ulterior, ar fi sustras, posibil prin acte de violenţă, un autoturism, cu care ar fi fost implicat într-un accident rutier, în localitatea Priboieni”, precizează IPJ Argeş.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție, în urma accidentului au fost accidentate patru persoane.

Este vorba de bărbaţi şi două femei. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Un bărbat este în stare critică

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş a anunţat că la faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apa şi spumă.

Totodată au intervenit un echipaj de terapie intensivă mobilă şi un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

„În urma evenimentului, au rezultat patru victime, un bărbat în vârstă de 22 de ani este în stare critică, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ şi TIM”.

„Celelalte trei victime, două femei şi un bărbat, au fost asistaţi medical de către echipajul de prim ajutor”, informează ISU Argeş. Poliția argeșeană continuă cercetările în acest caz.