Ofertă de vis în pandemie! Vacanță pe o insulă privată, la un preț uluitor

Ofertă de vis în pandemie! Vacanță pe o insulă privată, la un preț uluitor

O insulă poate fi închiriată la un preț ce sfidează concurența în  turism. În plină pandemie, este o ofertă de vis pentru o vacanță

Pentru o săptămână, pasionaţii de călătorie pot închiria o insulă privată, cu doar cu doar 36 de lire de persoană,

O vacanţă de vis pe coasta din Marathon, Florida, a fost scoasă la ofertă, pentru un timp limitat, în plină pandemie.

Oferta imbatabilă pntru turism este valabilă pentru perioada 14 - 21 noiembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Și, pentru 2.000 de dolari, aproximativ 1533 de lire sterline, vă puteţi petrece o săptămână  de vacanță pe o insulă privată.

Dacă şase oameni aleg să plece împreună, acest lucru ar înseamna 255.50 de lire sterline de persoană pentru o săptămână. Mai exact, 36.50 de lire sterline pe noapte. Pentru o vacanţă în trei ar însemna 73 de lire sterline pe noapte de persoană. Iar dacă alegeţi să mergeţi în cuplu ar însemna 109 de lire sterline pe noapte, de persoană, potrivit Metro.

Vacanță de vis, cu bucătar privat

Costurile normale de rezervare a insulei pentru o săptămână ajung la 9.500 de dolari (aproximativ 7.282 de lire sterline).

Insula include o casă de 5.000 de metri pătraţi, o piscină, un şanţ şi un heliport.

De asemenea, pe insulă aţi avea un bucătar privat care v-ar găti o cină de Ziua Recunoştinţei şi vă este asigurat drumul cu barca până pe insula numită East Sister Rock. O cabană de oaspeţi cu două paturi, aflată pe insulă, e perfectă pentru un cuplu.

Casa principală e echipată cu o masă de biliard, cu bucătărie, cameră de zi cu şemineu, tv, canapea, trei dormitoare şi două băi. Puteţi avea acces la caiac, puteţi lua lecţii de kiteboarding sau puteţi lua o barcă pentru a vedea recifele de corali, transmite RomâniaTV.