Evenimentul Zilei > Actualitate > O mașină a fost spulberată de un tren, o femeie în vârstă de 48 de ani a murit în urma impactului
O mașină a fost spulberată de un tren, o femeie în vârstă de 48 de ani a murit în urma impactului

O mașină a fost spulberată de un tren, o femeie în vârstă de 48 de ani a murit în urma impactului

O femeie în vârstă de 48 de ani a murit, miercuri noapte, după ce mașina în care se afla a fost spulberată, iar victima n-a mai avut nicio șansă de supraviețuire.

O mașină a fost spulberată de un tren, miercuri noaptea, iar o femeie și-a pierdut viața în urma impactului extrem de puternic. Accidentul s-a petrecut pe raza localității Răstolița din județul Mureș.

Mașina unei femei în vârstă de 48 de ani a fost spulberată de tren, victima nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire și a decedat

Cei de la ISU Mureș au intervenit în noaptea de miercuri spre joi la un accident feroviar pe raza localității Răstolița, produs între un tren și un autoturism. O femeie a rămas încarcerată după impact. Victima, în vârstă de 48 de ani, a fost extrasă, iar echipajele medicale au început să îi facă manevre de resuscitare, dar fără succes, pentru că nu a mai putut fi salvată. Traficul feroviar a fost afectat în zonă din cauza acestui accident.

Anunț făcut de reprezentanții ISU Mureș

„Victima este de sex feminin şi are 48 de ani. Aceasta a fost extrasă din autoturism (…) Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele SMURD în aplicarea manevrelor de resuscitare, victima a fost declarată decedată de către medicul aflat la faţa locului. Traficul feroviar este reluat”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

O șoferiță a lovit un tren în lateral, pentru că nu a redus viteza

În luna martie a acestui an, o șoferiță în vârstă de 22 de ani a intrat cu mașina într-un tren. Accidentul a avut loc pe o cale ferată de lângă Pitești. Ea nu a redus viteza și a lovit trenul în lateral. Mecanicul de tren a reușit să oprească foarte repede, reducând astfel riscul la care s-a expus șoferița. Mașina a rămas agățată de tren și a fost târâtă câțiva metri până la oprirea totală a acestuia.

Mecanicul trenului Piteşti – Curtea de Argeș a sunat imediat la 112 și a anunțat accidentul petrecut în comuna Bascov.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: