Ieșenii au avut parte de un moment inedit pe străzile orașului când au văzut un cal înghesuit pe bancheta din spate a mașinii. Imaginile au devenit virale pe social media la scurt timp de la apariția acestora.
Poneiul, după cum se observă în video părea foarte liniştit, stătea cu capul ieşit pe geam, admirând pur si simplu împrejurimile lăsând să se înţeleagă că este obişnuit cu o astfel de escapade la şosea.

Comenatorii întreabă: Unde era poliţia?

Poneiul a fost legat cu o funie de tetiera scaunului din dreapta faţă, pentru ca şoferul să se asigure că nu poate ieşi pe geamul din spate, pe care l-a lăsat deschis, pentru a aerisi autoturismul.

Imaginile au ajuns virale în scurt timp pe social media, iar comentariile au fost destul de critice.

Imagini uluitoare la Iași! Un cal a fost plimbat cu mașina, pe banchetă, alături de doi copii. Șoferul l-a legat de scaun ca să nu sară pe geam

Poneiul părea că este familiarizat cu astfel de ieşiri cu maşina la bulevard

Potrivit informațiilor apărute în presă, imaginile cu poneiul respectiv au fost surprinse cu ajutorul telefonului mobil al unui cetăţean aflat în zonă pe un bulevard din orașul Iași.

În cadrul clipului video se poate observa cum un cal de talie mică, din varietatea ponei, este plimbat cu mașina pe străzile orașului, atrăgându-le atenția tuturor oamenilor ce se aflau în trecere.

Pentru ca poneiulsă nu poate sări pe geam, a fost legat cu o funie de tetiera scaunului din față, din dreapta. După ce s-a asigurat că nu poate fugi, conducătorul auto a lăsat geamul din spate al autoturismului deschis, cel mai probabil pentru aerisire. Şi aşa cum vă spuneam mai sus imaginile inedite cu acel ponei au devenit virale pe social media unde  mii de internauți au comentat amuzaţi despre acest caz cu adevărat surprinzător pe care nu-l întâlneşti în fiecare zi.

Un comentator a spus: Totuşi .. amuzant, DAR UNDE ERA POLITIA? Pe lângă ca este foarte ilegal .. mai erau şi copii în mașină. Caii, poneii, trebuise transportați în remorci speciale, ăn condiții de siguranță. Reporterița se amuza ca duda, împreună cu cei ce făceau poze cu maimuța .. Stirile din Romania si instituțiile statului .. sunt, uneori, de o … impostură şi prostie demne de .. caricaturi. Pare ireal.