Evenimentul Zilei > Monden > Accidentul de schi al prințului Charles, cel mai căutat subiect de pe internet
Accidentul de schi al prințului Charles, cel mai căutat subiect de pe internet

Accidentul de schi al prințului Charles, cel mai căutat subiect de pe internet

Teribilul accident provocat de o avalanșă în care era să-și piardă viața prințul Charles a fost cea mai căutată informație despre acesta, pe Google, în ultimul an.

Acest accident s-a întâmplat în urmă cu mulți ani, în 1988, însă a intrat în atenția publicului după ce povestea a apărut în episodul nouă a seria a patra din cunoscutul serial The Crown, după cum relatează womanandhome.com. În această tragedie, care s-a petrecut într-o vacanță, la schi, în Elveția, și-a pierdut viața un prieten apropiat al prințului Charles.

Odată cu apariția poveștii în serial, oamenii au devenit interesați de subiect și au căutat informații despre această vacanță din 1988 care era să se încheie tragic pentru moștenitorul coroanei britanice.

Mulți dintre cei care au urmărit episodul cu pricina nu știau despre acest episod care a fost prea puțin mediatizat, astfel că au căutat informații pe internet. Spectatorii au dorit să știe dacă povestea relatată în film corespunde realității.

 

Povestea din The Crown

Prințul Charles a evitat la mustață să fie prins într-o avalanșă în timpul unei vacanțe la schi la care a fost împreună cu prințesa Diana și prietenii, în 1988. Povestea este descrisă în episodul al nouălea al celui de-al patrulea sezon al premiatei drame.

Charles se afla pe pârtie împreună cu alte trei persoane, când s-a pornit avalanșa. Prietenul și asistentul familiei regale, maiorul Hugh Lindsay, a fost prins de zăpadă și a murit, în timp ce Patricia Palmer-Tomkinson și-a rupt picioarele.

Prințul Charles este prezentat în timp ce sapă în zăpadă încercând să-i salveze pe cei prinși de avalanșă. Prințesa Diana nu se afla pe pârtie atunci.

În serial, îi vedem pe regină și pe prințul Philip îngrijorați, la Palatul Buckingham, după ce li s-a spus că Charles a fost prins în avalanșă și că nu se știe dacă a supraviețuit.

Charles nu a renunțat la schi

În ciuda acestei experiențe îngrozitoare, Charles nu a renunțat la pasiunea pentru schi și a continuat să practice acest sport peste tot în lume. De asemenea, Charles și Diana și-au crescut fiii insuflându-le pasiunea pentru schi, iar cei doi prinți și-au însoțit de multe ori părinții la schi.

Și actuala soție a prințului Charles, ducesa Camilla, îi împărtășește pasiunea pentru schi. Iar recent ea a postat o fotografie, pe contul de Instagram, în care apare, alături de soțul ei, pe schiuri, în zăpadă, într-o locație din Scoția.