Micutzu și maimuțele antropoide ale lui CTP. Ar putea fi războiul monden al începutului de an

Micutzu și maimuțele antropoide ale lui CTP. Ar putea fi războiul monden al începutului de an Sursa foto: Instagram

Este schimbul de replici care ar putea declanșa războiul monden al începutului de an. După ce Cristian Tudor Popescu a vorbit despre actorii din Teambuilding” ca despre niște „maimuțe antropoide”, Cosmin Nedelcu, aka „Micutzu”,

Micutzu a făcut câteva referiri despre filmul care a bătut multe recorduri de audiență și a vorbit, pe scurt, despre criticile aduse de Cristian Tudor Popescu. Nu doar CTP a criticat filmul, ci și alți oameni din mediul online, cărora comediantul a ținut să le răspundă.

Micutzu, replică pentru CTP

Nu am ce să spun, pentru că dânsul e entitled (n.r. îndreptățit), să zic așa, cu un termen din limba engleză, să aibă o părere. Din câte știu e o ocupație a lui să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a spus comediantul, la Europa FM.

Zilele trecute, CTP a scris pe rețelele sociale ce crede despre filmul românesc Teambuilding, apărut și în cinematografe.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt întrebat de ce nu spun nimic de filmul românesc Teambuilding. Mai ales că scriu alții despre el pe net și pretind că aș fi scris eu. Există un răspuns: l-am văzut până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine.

Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe”, a fost declarația jurnalistului despre filmul în care a jucat Micutzu.

Micutzu s-a enervat pe cei care au criticat filmul

Comediantul s-a enervat pe cei care au avut lucruri rele de spus în legătură cu „Teambuilding”. El a reacționat pe rețelele sociale față de aceste păreri.

„Nu prea merg la cinema oamenii ăștia care scriu cronici despre Teambuilding și vor filme bune românești…”, a fost unul dintre comentariile lăsate de Micutzu. El a continuat prin a spune că „Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli”. Comediantul a scris aceste comentarii la o postare în legătură cu numărul mare de bilete vândute, dar și de succesul pe care l-a avut producția românească.