FOTO. Cosmin Nedelcu Micutzu a dat jos 50 de kilograme. Avea 170! La ce rețetă a apelat ca să nu le pună la loc

FOTO. Cosmin Nedelcu Micutzu a dat jos 50 de kilograme. Avea 170! La ce rețetă a apelat ca să nu le pună la loc Micutzu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Cosmin Nedelcu sau Micuztu, așa cum îl știe toată lumea, este apreciat pentru simțul umorului și energia debordantă, dar și pentru ambiția pe care a avut-o atunci când s-a urcat pe cântar și a conștientizat că este cu mult sub limitele normale. A reușit să slăbească mai bine de 50 de kilograme, iar acum face eforturi pentru a nu le pune înapoi.

În prezent, Cosmin Nedelcu se amuză pe seama kilogramelor în plus, însă nu dorește să revină la vechea greutate, atunci când avea 170 de kilograme. Astfel că, zilnic, celebrul actor de comedie, petrece cel puțin o oră la sala de antrenamente.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/9

După un astfel de antrenament l-au întâlnit și fotoreporterii EVZ. Se pare că lui Micutzu nu-i place să meargă în locuri aglomerate, cu un public divers, ci preferă locurile mai discrete, cum ar fi sălile de sport din cadrul hotelurilor. Astfel că, zilele trecute a fost fotografiat în momentul în care părăsea un cunoscut hotel din centrul Bucureștiului, hotel recunoscut ca având o sală de fitness și piscină.

Ne puteți urmări și pe Google News

Vizibil mult mai în formă față de acum 4 ani, când era dependent de mâncare și avea un program și un stil de viață dezordonat, după cum singur a mărturisit, Micutzu are mereu în mașină o geantă cu echipamentul sportiv, tocmai pentru a nu găsi motive ca să nu facă mișcare.

Face sport și în vacanță

Atât de mult și-a dorit să găsească un echilibru în viață, încât nici nu concepe să se abată de la noul lui program. Astfel că și atunci când este în vacanță, Cosmin Nedelcu face mișcare, fie că merge pe jos, fie că apelează la sala de antrenamente ale hotelului unde stă cazat, fie merge pe bicicleta. Bicicleta a descoperit-o a descoperit-o acum câțiva ani și mărturisește că a fost cea mai bună „armă” în lupta lui împotriva kilogramelor.

„Dieta a fost completată de sport, merg mult cu bicicleta, nu serios. Mai ales vara făceam 20 de kilometri cu bicicleta. Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 de kilograme...Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș”, a povestit Micutzu într-o emisiune la Digi24.