Profitând de noile măsuri de relaxare, Cosmin Nedelcu și-a scos noua achiziție la o plimbare pe străzile din Capitală. Spunem noua achiziție deoarece Micutzu a anunțat acum o lună că și-a schimbat vechiul autoturism cu unul la care tânjea de mult.

Mi-am luat Ford F150, care este mașina visurilor mele. Este un pick-up truck…cu care nu am ce să fac, într-adevăr…Locuri de parcare oricum nu găsești, cu asta m-am împăcat, asta a fost un motiv la pro. Eu sper că la un moment dat să se legalizeze iarba și în România, ca să pot să-mi fac ferma mea. Să-mi pun roșii, castraveți, salată, ceapă verde, usturoi și iarbă”, spune Micutzu în cadrul unui podcast pe care îl găzduiește pe canalul lui de YouTube.

Fotoreporterii EVZ l-au întâlnit pe Micutzu în trafic, total diferit față de cum este pe scenă. Deși relaxat la volan, actorul de stand-up comedy se numără printre cei mai prudenți șoferi. Această precauție se datorează poate și faptului că acum câțiva ani a fost la un pas de moarte într-un accident rutier.

Comediantul a povestit în cadrul emisiunii SuperSpeed că cum, acum câțiva ani, pe Valea Oltului, o stâncă s-a prăvălit peste mașina în care se afla și era să-l strivească.

 

„Am fost prea aproape de a muri în viața asta de mai multe ori acum încerc să mă țin departe. Cea mai nasoală a fost pe Valea Oltului când au căzut 3 stânci. Una a intrat în mașina în care eram, una în față și una în spate. Aia din față avea 12 tone, aia din spate 14 și aia care a intrat în dreapta mea avea 7 tone și ceva. S-a rostogolit efectiv și a intrat în mine și mi-a strivit piciorul. Dacă nu eram cât de gras eram atunci, cel mai probabil nu aș fi supraviețuit. Adică un om slab la ce am avut eu n-ar fi rezistat, mai ales că am avut contact direct cu stânca”, a povestit Micutzu despre episodul dramatic prin care a trecut.