Micutzu s-a enervat pe cei care au criticat filmul „Teambuilding”. „Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli”

Micutzu s-a enervat pe cei care au criticat filmul „Teambuilding”. „Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli” Sursa foto: Arhiva EVZ

Filmul „Teambuilding” s-a bucurat de un mare succes în toate cinematografele din țară. Foarte multă lume a mers să vizioneze comedia în care a jucat și Micutzu. Comediantul s-a enervat foarte tare pe cei care au încercat să batjocorească filmul său.

Micutzu a avut de jucat un rol extrem de amuzant în filmul românesc „Teambuilding”. El a reușit să facă foarte multă lume să râdă, iar producția s-a bucurat de un mare succes în cinematografe. Totuși, au existat și persoane care au criticat filmul. Comediantul s-a enervat foarte tare pe cei care au avut lucruri rele de spus în legătură cu „Teambuilding”. El a reacționat pe rețelele de socializare față de aceste păreri.

„Nu prea merg la cinema oamenii ăștia care scriu cronici despre Teambuilding și vor filme bune românești…”, a fost unul dintre comentariile lăsate de Micutzu. El a continuat prin a spune că „Ție nici dacă îți desenează cineva nu înțelegi unde te afli”. Comediantul a scris aceste comentarii la o postare în legătură cu numărul mare de bilete vândute, dar și de succesul pe care l-a avut producția românească.

Au fost și internauți care și-au arătat aprecierea față de acest film. O femeie chiar a spus că a râs precum nu a mai făcut-o de mulți ani când a vizionat filmul. „Prin urmare, mulțumesc! Cei mai tari mi se par cei care zic că l-au văzut pe Netflix, o porcărie, și nu ar da bani la cinema să îl vadă. OMG! De parcă la Netflix nu dau bani”, a fost comentariul lăsat de femeie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Filmul „Teambuilding” s-a bucurat de susținerea fanilor

Multe persoane care au văzut filmul i-au luat apărarea lui Micutzu în mediul online. Ei au avut numai cuvinte de laudă la adresa producției din care face parte comediantul. Mai mult decât atât, ei i-au transmis bărbatului să nu ia în seamă comentariile rele. Micutzu a depus efoturi mari pentru ca acest film să poate fi creat. El chiar a scos bani din buzunar pentru producție.

„E și normal... Nici nu știu de ce compară filme care nu au nici o treabă cu comedia cu team building... Iar valul ăsta nou de comedii arată că există viață și după BD... Bravo... Așteptam continuarea.. TB a fost savurat ca un gălbenuș cu pâine proaspătă, ca zeama de roșii cu brânză... Bravo încă o dată.. daca mai aveți nevoie de idei genial de tâmpite sunt aici!”, i-a spus unul dintre internauți lui Micutzu. Un alt fan i-a transmis comediantului  „Nu îți mai pierde timpul cu ei. E un film de nota 10”.