Prințul Harry a mărturisit că l-au deranjat enorm scenele erotice în care a jucat Meghan Markle. Dezvăluiri din „Moștenitorul de rezervă”

Prințul Harry a mărturisit că l-au deranjat enorm scenele erotice în care a jucat Meghan Markle. Dezvăluiri din „Moștenitorul de rezervă” Sursă: Twitter

Tot mai multe detalii intime și personale ies la iveală din cartea scrisă de prințul Harry, prin intermediul căreia a spus lumii întregi că s-a considerat întotdeauna fiul de rezervă al familiei regale. O parte din cele mai șocante dezvăluiri au avut, bineînțeles, legătură cu Meghan Markle, despre care ducele de Sussex a făcut câteva mărturisiri uluitoare.

Prințul Harry și-a exprimat disconfortul extrem de mare pe care l-a simțit după ce a urmărit scenele de erotice ale lui Meghan Markle în Suits. Între 2011 și 2018, Markle a interpretat-o pe avocata Rachel Zane în drama juridică de succes alături de Patrick J Adams, care l-a interpretat pe iubitul ei, Mike Ross.

Markle s-a căsătorit cu producătorul Trevor Engelson imediat după premiera primului sezon al emisiunii, înainte de a divorța în 2014. Doi ani mai târziu, Harry și Markle s-au cunoscut, iar în 2018, după doi ani de relație aceștia s-au căsătorit.

În timpul primelor zile ale relației lor, Harry și-a amintit că a făcut „greșeala de a căuta pe Google și de a vedea unele dintre scenele lor de dragoste online” într-un fragment (publicat de tabloidul Page Six) din cartea sa de memorii Spare (Moștenitorul de rezervă), care urmează să apară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Harry a crezut că Will și Kate nu o vor primi pe Meghan în familie

„Văzusem deja scene (n.r. - cu Markle și un coleg actor) la fața locului, în interiorul unui fel de birou sau sală de conferințe", a scris el. „Nu aveam nevoie să văd acele lucruri în direct.” Harry a recunoscut că, pentru a-și scoate din cap scenele de sex cu Markle, va avea nevoie de „terapie cu electroșocuri”.

Pe lângă Suits, Markle a apărut în filme precum drama romantică Remember Me (2011), în care joacă Robert Pattinson, și comedia Horrible Bosses (2011).

În altă parte a cărții, Harry a împărtășit că „în tot acest timp am crezut că Willy și Kate nu o vor primi pe Meg în familie”. Cu toate acestea, a aflat că prințul și prințesa de Wales erau „telespectatori obișnuiți ai serialului Suits”. „Acum trebuia să-mi fac griji că o vor hărțui pentru un autograf”, a glumit el.

Cartea lui Harry, care urmează să fie lansată pe 10 ianuarie, include și acuzații la adresa lui William, inclusiv o afirmație potrivit căreia prințul de Wales l-a atacat în timpul unei discuții în 2019 despre căsătoria sa cu Markle. Casa Regală a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la memoriile prințului Harry.