„Wednesday“, sezonul 2. Când va apărea pe Netflix. „A fost tortură pură. Mulțumesc!“

„Wednesday“, sezonul 2. Când va apărea pe Netflix. „A fost tortură pură. Mulțumesc!“ Sursă Netflix

Serialul „Wednesday“ s-a bucurat de un succes formidabil, iar Netflix a anunțat că va face și sezonul 2. Fanii producției mai au foarte puțin de așteptat.

Încă din săptămâna lansării, serialul „Wednesday“ a ajuns numărul 1 la nivel global, iar Netflix a anunțat că va apărea și sezonul doi al producției fenomen, filmată în România. Amintim că Thing, mâna care o însoțește mereu pe Wednesday, este jucată de actorul român Victor Dorobanțu.

Producătorii serialului, Miles Millar și Alfred Gough au anunțat că vor face și seszonul doi. „Abia așteptăm să ne aruncăm cu capul înainte într-un nou sezon și să explorăm lumea ciudată și înfricoșătoare de la Nevermore“, au delcarat aceștia. În clipul în care anunță sezonul 2, Wednesday spune: „În ultimele săptămâni am fost bântuită, bântuită din nou și imitată de milioane de ori pe internet. A fost tortură pură! Mulțumesc!“. Clipul promite pentru sezonul 2 „și mai multă nefericire“.

„A fost incredibil să facem un serial care a conectat milioane de oameni din întreaga lume. Suntem încântați să continuăm călătoria chinuitoare al lui Wednesday în sezonul 2“, au mai spus Millar și Gough. Cu toate astea, ei nu au anunțat dacă sezonul 2 va fi filmat în România sau în altă țară.

Ne puteți urmări și pe Google News

Serialul a acumulat un total de 341,2 milioane de ore de vizionare la nivel mondial, iar actrița principală, Jenna Ortega, s-a bucurat de un succes formidabil pe rețelele de socializare, potrivit Adevărul.

Actorii din Wednesday, despre România

Primul sezon al serialului a fost filmat chiar în România, iar cei mai celebrii actori de la Hollywood și-au spus părerea după ce au vizitat țara noastră. „Nimic nu m-a pregătit pentru frumusețea fabuloasă a Munților Carpați. Au avut un efect aproape halucinatoriu când am condus până acolo să filmăm la unul dintre castelele magnifice și a fost toamnă și frunzele își schimbau culoarea și era pur și simplu cea mai frumoasă experiență (...) Cred că ceea ce este minunat pentru spectatorii noștri este că vor vedea peisaje pe care poate nu le-au văzut înainte. Iar nu numai că vor aprecia frumusețea României dar vor avea de asemenea o experiență cu totul nouă în ceea ce privește lumea familiei Addams”, a spus Christie.

Și actorul care interpretează rolul lui Xavier Thorpe, unul dintre colegii lui Wednesday la Academia Nevermore, a declarat că a rămas uimit de români.

„Cred că eu am fost șocat de cât de simpatici și primitori a fost întreaga noastră echipă. Au fost diferiți față de foarte multe alte echipe de filmare, au fost cu adevărat prietenoși și binevoitori și mereu în priză. Gen, erau mereu acolo pentru orice aveai nevoie și toată lumea se susținea. Nu vezi asta în America de Nord foarte des”, afirmă acesta.